Bloggen nerlagd ett tag

Som ni märkt har ingen av oss bloggat, det beror på allt som hände med Justins sverige besök. Till skillnad mot dom andra bloggarna tog vi åt oss en del och blev väldigt ledsna. Vi alla har mejlat till universal och klagat, jag hoppas ni också har gjort det? Bloggen är snart igång igen! Vi ber om ursäkt. Vi kommer börja skriva igen i veckan kan jag lova er, tills vidare.. Fortsätt att vara en belieber!


trött och ledsen

Tänkte bara skriva att det inte kommer bli något bloggade i morgon för att både jag Annie och Felicia ska åka bort hela dan. Ska bara lägga till ett par ord om att dom ställde in Justins Sverige besök. Det är så dålig stil att gå ut med infon om att han ska komma som om dem vad 100% säkra ! Jag önska att dom skulle vara med när vi svenska belibers fick det där j*vla mejlet där det stod att han inte kommer, jag önska att dom fick se alla bli så besvikna och ledsna. Vi hade köpt presenter för hundra lappar , vi hade bestämt vad vi skulle säg till honom och tillomed vad vi skulle ha för kläder på oss den dagen. Jag blir så besviken, jag är 16 år och jag ringde till min mamma och bölade som om jag var 5. Det allra största besvikelsen är att vi var så nära , vi var en vecka i från våran söta vackra Justin Bieber som vi alla lägger ner nästan halva tiden på ett dygn på.... Vill verkligen att universal ska få veta hur ledsna vi är, vill att Justin ska få veta det . /veronica

Så alla borde skriva till Justin på twitter
Alla borde mejla till universal [email protected] och ringa på 08-6295300
Gör detta och säg vad ni känner och tycker att bli så här besvikna !


JUSTIN BIEBER BESÖKET ÄR INSTÄLLT

Fick nydligen ett mail av Universal Music, tycker det är helt sjukt av dom att dom kommer ut med falsk information när dom inte gör sig säkra! Vi hade köpt grejjor, vi hade verkligan taggat till på det här så får man ett sådant mejl en vecka innan det var planerat att han skulle komma!
Så här stod det.

Hej!

Tyvärr så måste vi meddela att Justin inte kommer att komma till Sverige som planerat nu i slutet av Maj.

I och med hans stora framgångar världen över så hinner han inte komma till Sverige just nu men vi hoppas att han ska dyka upp här till hösten och du kommer som medlem av den här mailinglistan att få veta detta först av alla.

Nu i sommar kommer han att turnera i USA, kolla in hans hemsida för mer info om detta »


Ny interljuv med Justin Bieber


Justin Bieber Planet Tower


Katy Perry och Justin uppträder på MMVA



Gissa vem som vaknar upp i T. Dot den 20 Juni? Bieber Fever och Katy ''cherry chapstick'' Perry kommer rocka för 2010 MuchMusic Video Awards!

Gör dig redo för publek, galningar, skrikande fans - slå bara inte ner Justins mamma och sno inte hans keps!!

Vi kan inte ge ut alla överraskningar än: Så tror du vi dragit upp armarna tillräcklig? Ett grymt uppträdande? En nominering? Vad för kategori? Tror du dom vinner?

Ta en titt hur och varför dom kommer rocka på MMVAs 2010:  Lär dig om Justin Bieber och Katy Perry, plus kolla in deras senaste videosar.


Rösta på Justin Bieber

Röstningen för MMVA's är öppen nu, säg till att rösta på Justin och det gör ni HÄR
Justin är nominerad till ''New artist'', ''Fave video''


Bieber grows up

Perez Hilton skrev om Justin Bieber i sin blogg. Justin tackade för inlägget. Så här stod det i inlägget!

P.diddy och Justin pratar på twitter





Rich Girl Preview


Dagens bild


Fan videon

Här kommer fan videon som www.justindrewbieber.blogg.se och www.JustinBieberFanclub.se har gjort med hjälp av alla svenska belibers.Men vill ni att Justin ska se dom så läs först detta!

Tyvärr blev videon väldigt försenad med dessa orsaker:


1: Jättemånga skickade in i fel filformat, drf gick inte alla videos att använda tyvärr. Vi fick dock vänta på att några skulle skicka in rätt format igen innan vi gjorde klart videon.


2
: Alla videos som kom in hade olika kvalla & ljud. Det var svårt att få ihop det på ett någorlunda bra sätt eftersom vissa hade JÄTTEhögt ljud & andra knappt så det hördes...Vissa skickade tom. in UTAN ljud, de videosarna tog vi tyvärr inte med...


3
: Sony Vegas programmet stödde inte vissa av era videos och drf fick allt förutom introt (som min kompis Sofie mixtrade ihop) göras i ett mindre proffsigt program - just för att så många som möjligt skulle få ha med sina videos.


4
: Vissa videos fick kortas ner så att allt inte skulle bli för långt. Vi har kortat ner det som har gått bra att korta ner, vissa videos går inte att göra det på så bra, tex. då folk sjunger & dansar...


5
: För er som inte fick med eran video:
Var inte ledsna! Vi kanske fixar en ny video inför hans födelsedag nästa år och då kmr vi skriva ut mer strikta regler så inget kan bli fel för er!


6
: Enjoy!


MVH

Jasmine, Matilda & Nicolina.


PS
. Dessa videos kmr dyka upp på Universals hemsida har de lovat! Vi är osäkra på om de skulle visa den för JB eftersom den vi haft kontakt med från Universal har slutat. Men då kan vi göra såhär istället:


ALLA som har Twitter - kopiera denna text & posta på eran twitter! Ni som inte har Twitter, skaffa! Skicka flera gånger per dag tills Justin bekräftat att han sett Part 1 & Part 2! Vi får INTE ge oss!


KOPIERA TILL DIN TWITTER & SKICKA NÅGRA GGR PER DAG TILLS HAN SETT:


"@justinbieber http://www.youtube.com/watch?v=tspqCdXtspw,THE Swedish fanvideo,let us know when u've seen the two parts of it:)"


Eftersom man bara kan skriva några rader på twitter så blir det ett sådant kort

DS.


Part 1



Part 2

 

Våran video är med 1.08-1.23 på part 2 !

GLÖM INTE ATT SKICKA DETTA "@justinbieber http://www.youtube.com/watch?v=tspqCdXtspw,THE Swedish fanvideo,let us know when u've seen the two parts of it:)" TILL JUSTIN PÅ TWITTER!


BieberTown


The voice

THE VOICE så har dom skrivit tre nyheter om Justin.. Inte för att dom där så nya men ändå, men blir bara så trött på Paul Haukka för han ska trycka ner Justin på himla mycket . Men om Justin kommer och hälsar på the voice när han kommer till sverige så vet jag att Paul kommer vara så trevlig och falsk mot honom , och hur mpget är det att hålla på trycka ner ett barn när man är vuxen....


Lite från Japan

Usch det är nästan Jobbigt att titta på den här för dom skriker så mycket på Japanska och justin fattar inget :P men han har en tolk men det är jobbigt för det blir så mycket prat...



Baby



En liten Interjuv

Här pratar han Japanska


Somebody to love NEW REMIX


Justin krashar in i glasdörren

haha...stackarn, ser ut att göra väldigt ont.


Twitpics

Den här bilden twitpicade Justin:




Och Dan Justins gittarist twitpicade denna:





"I need someone smart"

I detta videoklippet får du se när Justin är på photoshoot för Seventeen och han pratar också om att han vill ha en smart tjej.


I'm a great kisser, I've made out with a couple chicks.

När Justin chattade med Johnjay & Rich som är radiopratare för kiis FM 104.7 så pratade dom om kyssar och då svarade Justin såhär: "I mean, if you’re driving you make a little stop at, you know, the Wal-Mart rest stop.. you're good. I'm a good, "I mean, if you’re driving you make a little stop at, you know, the Wal-Mart rest stop.. you're good. I'm a good, I'm a great kisser. I've made out with a couple chicks.". I've made out with a couple chicks."


Video Tower Records


Twitpic




Justin Bieber Performing U Smile and Baby On American Idol


Justin Bieber - Young Hollywood


Veckans video


Photoshot - Dan Hallman

 

Radio Disney, Vem har Justin i sin mobil?

Jake tar reda på vem som finns på Justin's telefon, han svarar ''Jag har inga coola personer''. Tänk om man hade Justin's privata nummer inlagt på sin mobil, dahhh.


Tower records Tokyo, Japan

                     

Akon har fått Bieberfevern


Justin Bieber i den uppföljaren till ''Valentine's Day''?

Justin Bieber kommer kanske delta i filmen 'Valentine's Day uppföljaren 'New Year's Eve' Filmproducenten Garry Marshall försöker få Justin att delta i den nya filmen som kommer ut 9 December 2011. Han sa till MTV: 'Redan, har Justin Bieber blivit ett förslag. Jag har ingenaning om vem det är, men jag är säker på att vi kommer träffas. Jag har ett manus, gjorde en omskrivning. Vi skriver om det nu.

Det ska spelas in i New York i September. Det ska föreställa att vara ett litet antal av skådespelare. Det är skrivit som till det, men jag hoppas att vi kan få alla nya stjärnor för Hector Elizondo, som måste vara med i alla mina that is, but I'm sure we'll meet. I have a script. I did a rewrite. We're rewriting it now.

Jag hör dom rekomendera den där Justin Bieber. Kanske de skulle bli bättre om jag fick se vem han är, så när han anländer till inspelningen så kan vi kanske snacka. Så vi får se.'
Tycker DU att Jusitn ska bli en film stjärna eller stanna hos sin musik?


BOP Magazine Juni/Juli





Jag antar att tidningen kommer ut i Juni eller Juni och den finns att köpa på presstop


Justin @ Sukkiri







Interljuv med Scooter Braun


Watch CBS News Videos Online

Justins maneger Scooter Braun är med på "The Early Show" och där interljuvas han av Maggie Rodriguez

Justin har nominerats till "Best New Artist"

Justin har nominerats till Best New Artist vid den 10:e årliga BET awards. Showen kommer sändas i från Shrine Auditorium i Los Angeles den 27 juni och du kan även se showen live på BET.COM


Justin Loves Japan


Dagens bild


Vote ! Greyson Michael Chance eller Justin Bieber

Greyson Michael Chance eller Justin Bieber? JUSTIN BIEBER SÅ KLART ! Klicka på bilden för att rösta!

Eller klicka här http://www.hollywoodlife.com/2010/05/17/greyson-michael-chance-versus-justin-bieber-video/

Ni vill väl inte att Chance ska vinna , det finns bara en JB och vi behöver inte en till Lady gaga!

Justin Bieber i Popstar

En tidning jag köpte i New York
























Justin Bieber tar över Simon Cowell i American Idol?

Ryan Secret säger till MTV att han tycker att Justin skulle vara en bra person att ta över Simon Cowells plats i juryn på Tv pogrammet American Idol nästa säsong. På Wango Tango: "Stämmningen är 'Var är Justin Bieber?', det är stämmingen. Alla tjejer som hänger här ute, även de som arbeter för oss är som "Har du träffat honom?" Jag är som "Jag är här." Och det är som de, "Nej, Justin Bieber han!"

Om att Simon lämnar American Idol "Det kommer bli annorlunda eftersom de kommer att bli en tom stol i slutet av panelen. Jag är inte riktigt säker på vem som kommer sitta i den där stolen, de är ett stort bestlut. Vem skulle jag vilja ha i den där stolen? Jag vill ha en mycket yngre, tunnare, mer charmigare än Simon.. .. Bieber, han är perfekt!" Säger Ryan

Justin Bieber ''Tattoo bilden''

BestWeekEver tog en äkta bild på Justin Bieber, 16, när han gjorde sin tatuering på Son of Gun tattoo parlor i Toronto, Kanada, som föreställer en liten fågel på höften. Det är en Bieber familje tradtition som många av dom i släkten har just denna fågel men på handleden. Tycker du att det är för ungt att tatuera sig vid 16 års åldern?

Apropå det där med att han har den på höften så har jag tänkt att det nog beror på att han just inte vill visa sin tatuering för alla sina fans. Och han visar ju handleden mer än vad han visar höften även om han visade upp den när han var på stranden. Är tatuering äka? Det är frågan.


 

"She's a Little Old for Me"

Här är en interljuv från Wango Tango med Justin. I interljuv säger han att Kim K är lite för gammal för honom.


Bilder från Japan








Justin Bieber ska passa sig?

Nu är jag hemma från New York (Annica) och när jag väl var där så pratade dom om Justin på tv ett par gånger. En av gångerna så sa dom att han skulle passa sig för denna kille som ''troligen'' kan bli den nya Justin Bieber. Va tror ni? Ja tror han har en bra chans, men att bli den nya Justin Bieber? Pffff.


Justin tatuerar sig



OMG!!!!!!!!!!!!!

Justins nya låt ?!?!?




Never say never - Justin Bieber


Teen vogue & people MAGAZINE

Det går att beställa både teen vouge och people magazine på www.press-stop.se . Allt tillsammans blir 164 kr , lite mycket för två tidningar men man måste ju nästan köpa dem ! Om man inte vill betälla så kan man åka till T-centralen, där i gallerian så finns det press stop och där borde tidningarna finnas.


 



The Ellen show

Här är hela showen !



Justin Bieber is the biggest teenage sensation around, and today he's visiting Ellen! She found out how he's handling the fame, and got the details on his iconic hairstyle. She almost got a piece of it for herself! Then he performed his hit song, "Baby."


Aw Common

HAHAH de här skrev Justin på sin twitter, fy fan vad kul att dom skrek AW COMMON åt Ryan


Dagens bild


Love Love Love

Jag (veronica) har hur mycket som helst att plugga med och det är bara typ 4 veckor kvar sen slutar jag nian. Så tyvärr så kommer jag inte kunna upptadera mer i kväll och jag kommer inte kunna skriva så mycket i veckan . Men jag ska fösöka det lovar jag ! Puss


Ryan Seacrest-twetpic

Justin och Ryan Seacrest på wango tango








Justin arrives in Tokyo 17 Maj













hotell - 15 maj

Tre söta bilden när han lämnar sitt hotell den 15 maj.





Hott!



WT- backstages




Justins uppträdande på wango tango

Love me

Somebody to love



One less lonely girl


Utkast: Maj 16, 2010

jag är jätte irriterad just nu . Twitter har blockat Justin bieber från TT, det betyder att justin inte kan vara en trendic tropic längre . Men Justins fans ger inte upp för det, Vi alla på twitter har lyckats fixa så att Justin fick sin TT i dag iaf. BIEBER TREND. Men då har twitter skrivit så här.





Varför twitter varför ? :O Justin är den största anledningen för att hon har på många medlemmar på deras sida ! Varför hata justin? Dom är bara så avundsjuka !

Mitt internet slutatde funka så detta inlägg kom aldrig upp så det är från igår.

twitvid by jb



AWE COMMON!!

Justin to Japan

Justin skrev på sin twitter alldelles nyss att han ska flyga till Japan idag. AWE COMMON!! HAHAH




Twitter

JAG DÖR NÄR HAN SKRIVER SÅNT HÄR!!!!!!!


Teen Vouge

Jag (Felicia) köpte Teen Vouge i helgen som Justin skulle vara med i och de var han!:) Den kostar 75 kr och finns att köpa hos Presstop.




Diary of Justin Bieber !



Glöm inte ! :)

Greyson Chance

Annie som är i New York smsade mig och sa att dom hade pratat om Justin på tv och sagt att han skulle akta sig för Greyson Chance... Näää skulle inte tro det va? Justin Bieber är 1000 gånger bättre än honom och Greyson Chance låter som Lady Gaga, jag såger inte att grabben är dålig men det finns bara en Justin Bieber... Han kommer inte lyckas lika bra som Justin ! Här är ett klipp när Greyson var hos the Ellen show.



Här är när Vakna med the voice gänget pratar om honom, Jacob nämner Justin bieber också.


Påminnelse

kl 19.05 på MTV så visar dom Diary of Justin Bieber ! I säger det bara en gång så missa det inte !




Dagens Bild


Wango Tango Bildbomb

Nu kommer en bild bomb från wango tango konserten i går.











 



   

   

   


Grattis !

Justins DJ fyller år ! Grattis :)


Walmart Soundcheck Concert

Kommer ni i håg Justins Walmart Soundcheck Concert ? På den här hem sidan så går det att se hela konserten, Han är sjukt bra, Mina favoriter är när han sjunger Baby och U smile. Gå in och kolla du också ! Soundcheck 

 


Uppträdande

Här är första gången Justin sjunger somebody to love på en konsert.


Fyfan va snyggt han dansar !


kommer du ihåg..?

alla lite äldre fans kanske kommer ihåg när Justin kysste den blonda idol-tjejen i tyskland?

Ny tävling

Sabismode.se har gått ut med vinnarna till Justin Bieber tävligen som han hade . Tyävrr så vann jag inte men jag är inte ledsen för det för snart så kommer han ut med en till större tävling, kolla HÄR



Justin @ SEA WORLD SAN DIEGO








93.3 San diego interview 14/05/2010



Det är ganska dåligt ljud men så länge man hör Justins fina röst så är allt lugnt :)

Han säger att han inte dricker mjölk.. bra att veta ;)

Dagens Bild


<3

sneak peak

Här är en liten sneak peak när Justin är hos Ellen backstages , tyvärr så hittar jag inte koden till videon så gå in HÄR är se sen . Han är så söööt !

Och här är en smyg titt på när han är på programmet

Glöm inte att kolla på båda ! ;)


behind Somebody to love








Dansarna ser ut och vara gryma , jag känner på mig att det här kommer bli en as bra och cool video !

Justin saying THANK YOU!


Är det du Justin?

är det här Justin? Det var en tjej på twitter som la upp denna och sa att det var Justin och Jasmin V, vad tror nì? Hoppas inte:/


Gaybloggen igen

Fick en kommentar om att jag skulle kolla in vad Amir gaybloggen.com hade skrivit och då såg jag detta.

Jag vill inte säga att det är taskigt det han skriver för det är ju sant att Justins röst har ändrats. Men vi som älskar Justin vad som än händer vet ju att han kommer klara av det här , han har ju talang . Gå järna in och kolla på alla fina kommentarer som folk har kommenterat på detta inlägg. HÄR


Clevver TV new album


Bebis Justin

Så här söt va Justin när han var bebis :)


Twetpic

Justins gitarrist twittade två foton.




Hahah , man ser Justins huvud i mitten :)


Dagens Bild


Sötis <3

Jag kommer lägga upp några inlägg lite snabbt nu , förlåt att ingen har upptaderat idag men jag (veronica) är den ända som är hemma. Felicia är på landet och Annica är i New York..

BieberFever @ Ellen Show


Usher?

Den här bilder är på Usher och Justin från video inspelingen till somebody to love , ska usher vara med i videon ? Vad tror ni ?



Expressen



Läs mer här

Justin till Japan

Justins Pappa twittrade nyss till Justins livvakt :

Det verkar som att Justin ska åka till Japan snart igen !


Gaybloggen <3 Justin Bieber

Ni vet Gaybloggen.com Amir verkar älskar Justin Bieber, men vem gör inte det liksom !

 

Här är inlägget så du kan lyssna på låtarna.


New Baby Rap

Min kompis Anna ville så gärna höra Justins nya Baby rap, varsågod !

 


Paris Hilton har BieberFever!



Det här twittrade Paris Hilton för ca 2 dagar sen och de verkar som hon också fått BieberFever, hon länkade också Baby videon:)


Gammal

Den här videon är gammal men jag tror att det flästa belibers som har gillat Justin länge kommer ihåg den här dagen!



7.46 så pussar Justin ena OLLG och 8.45 säger hon att att hon blev kysst av honom !


gäst blogg

Hej alla belibers , just nu är Annica i U.S.A och köper skor till oss så jag Minna gästbloggar nu och hjälper dom andra tjejerna. Kan ta något snabbt om mig.

- Jag är ett stort bieber fan , och en trogen beliber !
- Jag bor i stockholm.
- Är 15 år och är född år -95

Ja, det var det väll viktigaste.


Justin kommer till Europa




Justin Bieber is coming to Europe – on May 21, 2010, he will be performing live at König Pilsener arena in Oberhausen for Viva Comet 2010, the largest and most popular music awards event in Germany, now in its 15th year. Rapid European fans across the continent have started Facebook campaigns, Twitter movements (3200 followers), petition sites, and even dedicated blogs to beg Bieber to cross the pond and perform for Europe, and it appears he is answering the call – for the Germans at least.

Other acts slated to play include Tokio Hotel, Silbermond, Fettes Brot, Jan Delay, Cassandra Steen, Mark Medlock, and more.

Coveted awards will be given out to the top German artists ten categories, but, for the first time in the history of COMET, the fans will decide not only who wins, but who will be nominated.

Svenska:

Justin Bieber kommer till Europa - den 21 maj 2010 han kommer att uppträda live på König Pilsener arena i Oberhausen för Viva Comet 2010, den största och mest populära musik prisutdelningen i Tyskland, nu i 15: e året. Snabb Europeiska fans över hela kontinenten har börjat Facebook kampanjer, Twitter rörelser (3200 prenumeranter), framställning platser och även hängiven bloggar att tigga Bieber att passera dammen och utför för Europa, och det verkar han besvara samtalet - för tyskarna vid minst.

Andra artister som ska uppträda är  Tokio Hotel, Silbermond, Fettes Brot, Jan Delay, Cassandra Steen, Mark Medlock och mycket mer.

Åtråvärda priser kommer att delas ut till början tyska konstnärerna tio kategorier, men för första gången i historien om kometen, kommer fansen bestämma inte bara vem som vinner, men som skall utses.

Undra om han tar planet till Sverige efter det här, hoppas det !


Dagens bild

!

Bye Ryan

Justins bästa kompis Ryan Butler som har varit med Justin I LA några dagar ska om några timmar sätta sig på planet tillbaka hem till Canada.






Posh 24



Här är artikeln

Killar klipper sig som Justin

Tjejer vill ha honom och killar vill va honom , så sant !




Somebody To Love Video

Det här twittrade Justin för 1 timme sedan:



Justin ska alltså spela in Somebody to love idag och jag tror faktiskt också att Ryan (Justin bästakompis) ska vara med i videon eftersom han är med Justin i LA nu och har varit de i några dagar:)

Incredible



Perez Hilton bloggade denna och Justin twittrade den:

Är det bara jag som stor gråter?


Dont obsessed

London, England (CNN) -- Global pop star Justin Bieber doesn't think his legions of teenage followers cross the line, despite reports of violence at concerts and even death threats aimed at his friends.

The 16-year-old singer told CNN's Becky Anderson that he has the greatest fans in the world and that he doesn't think they are "too obsessed".

"Nah, you know, I think my fans are really supportive and I'm glad that I have really devoted fans," Bieber said.

"You know, I guess they do what they gotta do."

In the past few months there have been several incidents where crowd hysteria got the better of some of Bieber's fans.

On April 26, the singer had to apologize to fans after 10 young girls were treated in hospital after being hurt at a free concert in Sydney, Australia.

Last month in New Zealand, some of Bieber's female fans knocked his mother to the ground and even stole his hat as they mobbed the singer at Auckland airport.

Crowd hysteria and even stampedes have also been reported in cities like Paris and New York.

Some of Bieber's close friends have also been the target of fan rage.

Kim Kardashian was reportedly sent death threats by fans after Bieber jokingly referred to the reality TV star as his girlfriend.

Despite the hysteria surrounding the singer, Bieber told CNN that he is thankful and calls himself lucky for having the opportunity to do what he does.

"It's been pretty amazing and I'm really glad that I've just been able to do what I love," Bieber said.

"I'm really glad that I get to travel the world and like I said, just do what I love to do."

Today, Bieber is one of the most popular pop stars on the music charts and is consistently one of the most trending topics on social networking site Twitter.


Justin Bieber's Mother's Day Shopping

Justin Bieber not only knows how to woo the ladies, he also knows how to treat his mom on Mother's Day. 

Bieber caused quite a stir Sunday as he took his mom shopping at the Grove mall in Los Angeles.

"I'm here shopping for my mom to celebrate Mother's Day," Bieber told E! News when asked why he was standing in the all-female clothing store chain Forever 21.

The singing sensation, who was also accompanied by a bodyguard and a male friend, managed to blend in with the crowd at first, sporting jeans, sneakers and a white T-shirt.

But according to an eyewitness, his cover was soon blown.

"Young female shoppers quickly realized it was him and started whipping out their cell phones to take pictures from afar," the onlooker told E! News. "He was super easygoing with it all and was smiling the whole time."

Bieber and his mother left the store empty-handed, but they continued to shop and hang out at the outdoor mall, stopping at Guess and grabbing lunch at the Cheesecake Factory. The teen sensation even managed to work in some skateboarding.

Svenska

Justin Bieber vet inte bara hur man uppvaktar damerna, han vet också hur man behandlar sin mamma på mors dag.

Bieber väckte stor söndag när han tog sin mamma shopping på Grove köpcentrum i Los Angeles.

"Jag är här för shopping för min mamma för vi ska fira mors dag," sa Bieber till E! När han fick frågan varför han stod i kvinnliga kläder butikskedjan Forever 21.

Den sjungande känsla, som också var tillsammans med en livvakt och en manlig vän, lyckades smälta in i folkmassan i början, jeans, sneakers och en vit T-shirt.

Men enligt ett ögonvittne, var hans täcka snart gått.

"Unga kvinnliga köpare att snabbt insåg att det var han och började piska sina mobiltelefoner för att ta bilder på avstånd," betraktaren sa E! Nyheter. "Han var super lättsam med allt och log hela tiden."

Bieber och hans mamma lämnade butiken tomhänta, men de fortsatte att shoppa och umgås på utomhus gallerian, och till slut Gissa och ta tag i lunch på Cheesecake Factory. Den tonåring känsla lyckades till och arbeta i vissa skateboard.

Det är överstätt från google så det står lite konstigt men men ... Hoppas alla kan läsa på Engelska 

Miley and Justin

Haha , den är så klockren ! Man hör hur irriterad Justin blir när dom säger det där om Disney, HAHA !


Behind the scenes on Oprah

Jag skulle vilja se Justins rum på riktigt och menar dom hans rum i Atlanta eller i Canada ? :)


Veckans video

Jag är extra snäll i dag så ni får två veckans videos. Dom här videosarna är I Atlanta precis när Justin har fått sitt kontrakt med Usher.

Part 1



Part 2


Se dom om du inte har gjort det och om du har gjort det så se dom igen ! Men ser så stor skillnad på honom, han har blivit så självsäker nu !

Dagens bilder

Vi glömde att lägga in en dagens bild i går så nu får ni två!





Justin on Oprah

Part 1

Part 2



Sevärt ! Han är så underbar mot sina fans !

Bilder från middagen med Miley Cyrus










Justin i Aftonbladet!


Justin Bieber and Miley Cyrus on a "date"

Den här videon la en fangrupp ut på facebook för ungefär en timme sedan, de var ju därför han skrev på sin twitter " Met up with a friend tonight for some dinner" och då var det vell Miley han skulle äta med. Det var ju ingen riktigt dejt som ni kanske förstår eftersom Miley har pojkvän, dom gick vell bara ut och åt middag som vänner:)



Bye!

Nu ska jag (Annica) snart börja röra mig till flygplatsen för att ta mig vidare till New York! Lämnar bloggen till Fellan och Verran nu som jag kommer sakna otroligt mycket, älskar er tjejer. Ta väl hand om våran Justin Bieber blogg.

Ha det bra alla läsare!


Vote for Justin

Rösta på Justin Bieber Popstaronline.com


Justin uppskattar sina fans

'Vi vet ju alla hur hängivna och lojala Justin Bieber's fans är. Ni följer honom på twitter, kollar på hans videos, köper alla hans sånger och vet all fakta och historier om denna mega tonårs hjärtfångare. Men tycker Justin att detta är ett problem? Inte alls! När han pratade med CNN, frågade dom Justin om han tycker hans fans är för besatt. Justin's svar? "Nah, du vet, jag tycker mina fans är en stor suport och jag är glad att mina fans är hängivna" log Justin. Han säger berättar alltid om hur tacksam han är till hans fans för att vara dom bästa fansen i hela världen, så fortsätt folket! Justin uppskattar all kärlek som du ger honom.'


Justin Bieber's Mother's Day Shopping Excursion




Dagens bild


Enrique Iglesias is a Belieber

I en tidigare intervjuv, har sångaren Enrique Iglesias gjort det klart att han är en "Belieber" genom att säga detta om Justin Bieber:

"Han är överallt. Jag har hört hans musik. Och jag gillar faktist den där låten med Ludacris "Baby". Den är "hooky". Det är en "hooky" låt. Jag tycker har en är talangfull unge. Det är så svårt att tala om hans framtid. Att döma av hans talang, ja jag tycker han har förmåga. Men kommer barnen kunna växa upp med det han gör på? Det har bara att göra med musiken han tror på. I den här så är branschen så är du bara så bra som din senaste hit. Det är en tuff bransch, enda dagen är du inne, andra dagen är du ute."
Källa: Disney Dreaming
Justin träffade Enrique när dom spelade in We Are The World. Och detta twittrade JB om honom "Funny story-because of the hat that Enrique wore at WE ARE THE WORLD everyone thought "Scooterbraun had tried to sneak the song. haha"


OMG !

OMG ! Justins twitter har blivit hackad !!!! Ingen följer honom och han följer ingen ! Jag vbill bara gråta han som följde mig, vad ska vi ta oss till ? Det jobbiga är att det går inte att följa Justin!


uppdate:

Fattade nyss att allas twitter är hackade :P Hoppas jag får tillbaka mina , justin och hans vänner följde ju mig + sean kingston ! haha

Dåligt skämt




The Early Show' had comedian Greg Giraldo on Friday morning to get his take on Miley Cyrus' new video, 'Can't Be Tamed,' but even the hosts seemed caught off guard when he compared Cyrus' over-sexed look with another young pop star. "[The video] seems crazy ... oversexualizing children in a way. She's not a child; she's 17. But it's like that other young girl that is so popular -- Justin Bieber," Giraldo said. Quickly, the 'Early' hosts chime in, "He's a boy!"


Svenska:

Early Show "hade komikern Greg Giraldo på fredag förmiddag för att få hans ta på Miley Cyrus 'nya video," går inte att tämja ", men även den är värd verkade överrumplas när han jämförde Cyrus över-sexed se med en annan ung popstjärna. "videon är galen ... oversexualizing barn på ett sätt. Hon är inte ett barn, hon är 17. Men det är som att andra unga flicka som är så populär - Justin Bieber," Giraldo sagt. Snabbt, "Early" värdar ringklockan i, "Han är en pojke!"


Och han ska vara komiker...  Visst jag kan ta när folk skämtar om Justin men det där var as tråkigt!

Klicka här för att se Videon och läsa hela artikeln.

Justin Bieber in Time

Den 16-åriga musikern, vars album My World 2.0 är Nummer 1 på Billaboard listan och har sålt nästan 850,000 kopier på bara 5 veckor, han skakar inte händer utan går direkt på full fart. Men Bieber är så liten att om du inte är en liten tjej själv (vilket du nog är eftersom dom flesta av hans fans är inte ens gamla nog att köra bil), måste du nog böja dig ner för att prata med honom. Bieber har ett varmt leende och överväxt hår som han borstar framåt mot hans ansikte. Hans jätte höga toppar är alltid obundna. Han verkar först som alla andra i den senaste raden av tillverkade tonårsidoler- The Britneys, Justins, Mileys och Jonases som har tagit tonårshjärtan den senaste tiden med stom. Men bakom hans utseende och talang  har Bieber något helt annat: Den första tonårsidolen i den digitala åldern, en stjärna som blev känd genom att ladda upp videos på internet.
Bieber blev inte känd genom dom vanliga kanalerna: Han var inte model när han var ett barn; Han var inte på Star Search eller Disney Channel; Hans föräldrar sökte inte in honom till någon tv serie. 2007 var han 12 år och bodde i Stradford, Ont. med hans singel mor, Pattie Mallette. Pattie började ladda upp videoklipp på hennes sons musikal uppträdanden på Youtube så att hans släktingar skulle kunnde se honom sjunga: Bieber uppträdde på en lokal talang show eller så sjöng han eller spelade trumor hemma. Han gjorde covers pop och R&B låtar som: Matchbox, Twenty, Stevie Wonder, Alicia Keyes. Och han var bra, riktigt bra. Så bra att främlingar började kolla på videoklippen. I månader, hans internet följare blev sedan tusentals. Inte dåligt för en högstadie elev.

Sent på 2007, Scooter Braun, en Atlanta baserad producent och musik manager, låg i sin säng ch surfade på itnernet när han stötte på Biebers hem gjorde videos när han sjung Aretha Franklin's ''Respect''. "Det var en sådan talang, jag blev helt tagen" Säger Braun, och tog en paus "Kanske borde jag inte berätta för personer att jag kollade videoklipp på Justin Bieber mitt i natten" Två veckor senare, flög han Bieber och hans mamma till Atlanta och blev sedan hans manager.
Braun och Bieber spenderade nästan sex månader att strategiskt bygga upp sina fans. Bieber skulle ladda upp nya låtar på hans YouTube, svara på meddelenaden från fans och påvärka dom. Han var tillänglig, han riktade sig in på sina fans namn och pratade med dom som dom var hans vänner. Även nu, med 2.2 miljoner följare på Twitter, så varar han på sina fans meddelanden och retweetar deras meddelanden. "Jag försöker också att läsa alla mina fan mail", säger han "Många av dom skickar godis till mig, vilket jag inte får äta för min mamma säger att det kan vara förgiftat."
Skivbolag gillar inte att ta chanser, och ingen av dom ville ta en oprövad tonårings handlingar. "Dom fortsatte att säga till mig, han backas inte upp av Disney. Han har ingen Tv show. Han är ingen." Sa Braun. Men många andra artister hörde om Bieber's talang som spred sig snabbt. Justin Timberlake ville jobba med honom. Och likaså Usher. "Han sjöng och spelade gitarr för mig, och jag ba, Wow, den här grabben har mycket mer talang änv ad jag hade i den åldern. Sa han. R&B stjärnan gjorde en affärs deal med Braun; ett kontrakt med Def Jam Record kom sedan.


Läs artikeln HÄR!


Justin Bieber - My mom is a little bit of home

Justin Bieber är 16 år och är en av dom största stjärnorna på jorden, och konstigt nog har kanadeniska popstjänan båda fötterna på jorden och är samlad. Så på Mors dag hade PopEater tillfälle att chatta med tonårstjärnan om hans mamma(på bilden), deras relation och hur det är att ha med henne på resorna när dom flyger jorden runt - med en massa ''feverish girls'' överallt där han går. Det, och så droppar han några ord också om hans romantiska sätt som garanterat matar dom som är sugna.

Vad gav du din mamma på Mors dag?
Jag har planerat att ge min mamma en speciell dag - Jag har redan skickat blommor, kanske skickar jag henne till ett spa över dagen för att lyxa till det för henne.

Hur är det att ha din mamma med dig på dina resor?
Det är toppen - Hon är en bit av ''hemma'' som jag kan ta med mig

Vad är det bästa tipset din mamma gett dig?
Va ödmjuk

Det finns miljoner av tjejer som försöker få din uppmärksamhet. Är du den romantiska tupen som köper blommor och sådant?
Jag har mina romantiska stunder, absolut.


Bieber Mania

Det här la Justin ut på sin Facebook för 14 timmar sen:




Justin at Six Flags Magic Mountain












KyleandJackieO


U smile

Världens sötaste skratt <3


questions

Justin svarar på fans frågor senaste gången han var i Frankrike ! OMG han är så söt ! 


Justin answers questions for the French fans from JustinZone on Vimeo.


Justin Bieber "Jag kanske ändrar frisyren"

Justin berättar för UsMagazine.com att han kanske kommer ändra sin kända, sned klippta lugg en dag. "Jag gillar det långa håret nu", sa han till Us via mail medans han samtidigt ''promoting'' his Mother's day bukett på 18-00-Flowers.com. "I framtiden, kommer jag kanske bli uttråkad och ändra frisyren, Men just nu så gillar jag den som den är." New York TImes rapoterade i Onsdags att tonårs killar betalar $150 för att då "The Bieber" (Cozy Friedman salongen säger att 60 procent av alla hans kunder som är unga pojkar frågar henne om frisyren, men dom tycker det är för pinsamt att nämna hans namn.)
Bieber, 16, twittrade nydligen att Kim Kardashian som han träffade under en middag i Vita Huset, var hans flickavän - det orsakade drama! Stjärnan fick döds hot. "Hon är snygg", Sa Bieber till Us.
Men den viktigaste kvinnan i hans liv: hans mamma. För Mors dag i helgen, "Vi ska bara ha en avkopplad Söndag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än. Jag är bara glad att vi får spendera dagen tillsammans."
Bieber är peppad för hans turne, som börjar den 14 Maj i Cula Vista, Calif. "Jag jobbar med mina bakgrunds dansare på våran nya rutin" Säger han. " Jag gör allt jag kan för att komma i form muntligt och fysiskt och jobbar med mitt team. för att komma på ideér så jag kan ge mina fans den bästa showen som möjligt."
Baby sångaren slog nydligen sin mentor Usher med sitt nya album Raymond vs. Raymond på Billaboard listan.  Ushers album låg före Justin och en vecka efter så slog Justin honom igen med sitt album My World. "Det är coolt att ha den vänskapliga tävlingen med någon jag ser upp till så mycket", sa Bieber till Us. "Det är en ära att ha ett album ute samtidigt som han"


Bieber kommer börja jobba på sitt nya album

The latest buzz on Justin Bieber’s next album is it’s going to be recorded in new York! A filing in the Manhattan Supreme Court says that Universal, Bieber’s record label, is asking for a judge’s permission to get its latest contract with the teen star approved. It states: “[Justin] is providing his services as a recording artist in recording studios located in New York City.” “The foregoing services rendered by the minor shall not, however, require excessive time as to interfere with the minor’s education and welfare.”
The 16-year-old signed the two-record deal last December and received a $400,000 advance on hi first CD. He recently admitted that his voice is starting to change, keeping him from hitting the high notes that he used to sing. “It cracks, like every teenage boy,” he said. “Even some of the notes I hit on Baby I can’t hit anymore. “We have to lower the key when I sing it live. “I’m dealing with it. I have the best voice coach in the country, Miss Jan Smith.”


Justin's nya album kommer spelas in i NYC. En ansökan i Manhattan Supreme Court säger att Univerisal, Bieber's skivbolag, ber om juryns tillåtelse att få det senaste kontraktet med tonårstjärnan godkänt. Det sägs: "[Justin] tillhandahåller tjänster som en artist i inspelningsstudio i New York." Ovanstående tjänster som utförs av den underåriga stjärnan ska inte kräva alltför lång tid att det strider mot hans utbildning och välfärd "


Dagens bild


Kim loves Justin

Nu får vi bara hoppas att hon inte fixar ihop Justin och hennes lillasyster !


Justin bieber mtv top 10

HAHA han rakar sig i slutet !


Justin är mer populär än Miley Cyrus

WOW, Justin Bieber or MORE POPULAR than Miley Cyrus! Justin ranked #7 on Google's Most Popular Women On The Web and Miley was #8. It's amazing how quickly Justin has worked his way to the top! Full list HERE. Lady Gaga was #1.

Wow, Justin Bieber eller MER POPULÄR än Miley Cyrus! Justin blev rankad #7 på ''Google's Most Popular Woman on The Web'' och Miley var på plats 8. Det är otroligt hur snabbt Justin har jobbat sig upp till toppen.

Tycker nog inte att detta är en bra grej eftersom de stod The most popular WOMEN ?

Vi kan nog vara säkra på att han då inte är en kvinna iallfall!


Justin Bieber Best INTERNATIONAL ACT



Kommer ni ihåg att man kunde rösta på Justin för ''Best International Act'' som var en italiensk ''tävling'' Och nu har vi fått reda på att han faktist vann den! Så här stod det:

Justin Bieber has been nominated for Best International Act at TRL Awards 2010 (Italy). Justin will battle Black Eyed Peas, Green Day, Avril Lavigne & 30 Seconds To Mars for the coveted award. Vote HERE. Thx _Naturally!

Rihanna said of Justin: 'He has locked into an audience that have been missing someone for so long. They're going to grow with him because he seems very real, he's not forcing anything.'





Swetweet

Justin RT ett svenskt fan för 22 minuter sen!!



Och nu fick vi veta att Justin bieber's diary är 19.05 nästa söndag på mtv, det får vi inte missa :)

DN

DN - Dagens nyheter skriver om Justin på deras hemsida



Läs hela artikeln här


intervju

En intervju från Paris för ett tag sen . Jätte rolig och söt ! Tagen av Beatrice


Gabrielle Rever for Time











Sjukt fina bilder!

Justin on Oprah Show Sneak Peak


Dagens Bild


My fans are great, I got belibers

All Access - Boombox

Part 1



Part 2

Part 3


Shoppingen



As coola byxor !

Twitter

Justin hängde med Bowow igår :)




Sean Kingston pratar om eenie meenie videon

 

MTV Shows
Haha Sean säger att Justin hatade tjejen som han går i väg med i slutet för hon inte kunde dansa. haha:)

Twitter

Det här skrev en tjej på twitter till Justin och han RT

Var bara tvungen att lägga ut det för att han är ju så jävlaaa HOOOT när han biter på sina läppar.




JUSTIN Bieber will record his next album in New York

Hittade den här artikeln på en sida och de står att Justin ska spela in sitt nya album i New York.

In papers filed in Manhattan Supreme Court, Bieber’s record label, Universal, seeks a judge’s permission to get its latest contract with the singing sensation approved, according to New York Post gossip column Page Six.

“Justin is providing his services as a recording artist in recording studios located in New York City,” the filing states.

“The foregoing services rendered by the minor shall not, however, require excessive time as to interfere with the minor’s education and welfare.”

Bieber, 16, signed the two-record deal in December and is getting a $400,000 advance on the first CD.

The star recently admitted he’s struggling to hit the high notes on some of his songs because his voice is breaking.

“It cracks, like every teenage boy,” he said last month. “Even some of the notes I hit on Baby I can’t hit anymore.

“We have to lower the key when I sing it live.

“I’m dealing with it. I have the best voice coach in the country, Miss Jan Smith.”


Justin på MSN nyhetssida

Det här skriver MSN om Justin:

"Han har hitsen, sångrösten och hundratusentals hängivna fans. Men det finns alltid utrymme för förbättring, även för en superstjärna som Justin Bieber.  

Enligt Life & Style har den 16-årige popstjärnan bestämt sig för att bli ett muskelberg lagom till den stundande beachsäsongen. För att uppnå målet har han anlitat kändisarnas favorittränare Danny Musico.  

— Han är i en perfekt ålder för att låta sin kropp nå sin fulla fysiska potential, skvallrar en källa för veckotidningen.  

En annan källa säger att muskelbyggandet är en medveten strategi för att han så småningom ska kunna ”ta steget från tonårsfavorit till hjärtekrossare”:  

— Han vill göra samma förvandling som Nick Lachey och Justin Timberlake lyckades med."


American Apparel

Tagen av Jbmusic

Den är var i går när Justin och Kenny shoppade på American Apparel, undra vad han köpte?


Han är grymt snygg i röda byxor !


Svar till sara

 

För ca 4 dagar sen så stod det på tv4.se att Justin troligtvis skulle besöka sommar krysset den 29 maj. Men nu har dom tagit bort den infon från hemsidan, men som jag förstår så kommer dom upptadera alla så fort dom vet om Justin ska komma till sommar krysset. Annars så har ju Universal gått ut med att Justin ska komma på skivsingering och intejuver i sluten av maj och i början av Juni, här kan du anmäla dig så du får ett nyhetsberv om du inte har gjort det redan http://www.universalmusic.se/artister/justin-bieber. Det är den ända infon jag vet om Justins Sverige besök. Men fortsätt läs våran blogg för vi kommer skriva mer så fort vi vet. Hoppas du blev nöjd med sitt svar, om du har mera frågor så skriv din blogg eller adda våran msn [email protected].


Dagens bild



Hott !

Svar om sommarkrysset

Några inlägg ner så skrev jag att Tv4 hade tagit bort infon om Justins besök på sommarkrysset. Självklart tyckte jag att det var kostigt så jag mejlade dom och frågade om han skulle komma och varför dom hade tagit bort informationen.. Det ända svaret jag fick tillbaka var : Inget är bestämt än. Vi kommer att gå ut med mer information så fort vi kan.
Det känns som ingen vet något i Sverige .. men det är väl bara att vänta och se.






clevver TV

Han är ju bara för söt mot sina fans ! Hoppas han kommer till Sverige snart !


KCA

Ojoj , Justin kommer ut från en husvagn med Jasmin, undra vad dom gjorde där ? haha , nä men titta i slutet hur glad hans fan blev när hon fick ta foto med honom .


Tagen av Justindrewbieberswe

Här får hon ta bild med dan också


'Boys embarrrased asking for Bieber Hair


Pojkarna skäms över att fråga Cozy Friedman, ägare av Cozy's Cuts for Kids på Manhattan, om en frisyr med en lång sid kammad lugg, frågor hon försiktigt '' Som Justin Bieber's?'' Tjejer har skrikit om den 16-åriga-popstjärnan's hår det senaste året. Och nu frågor unga pojkar om dom kan styla deras hår som hans. Som tjejer vill ha Blake Livley's hår (i gossip girl) så vill killarna ha killen's hår som hjälpte oss att få ''Eenie Meenie'' till världen.

''Killarna är för generade för att fråga om klippningen och nämna hans namn'' sa Ms.Friedman som säger att 6 av 10 av hennes kunder som är pojkar vill ha frisyren. '' Han är en stjärna som tjejerna älskar och dom vill inte bli förknippas med det'' sa hon.

Alla är inte i skam över det. För 5 månader sen så fick Tommy Ledger, en nionde klassare i Vancouver, British Columbia, fick en 175$ klippning på hans vågigt rödbruna hår. Han sa: ''Tjejer leker alltid med det på lektionerna. Det är ganska frustrerande ibland. Jag försöker åka skateboard och dom vill röra mitt hår.''

Majoriteten av pojkarna i den 6: e klass Friedman's son har '' The Bieber'': "Du kan inte se några ögon. Det finns inga ögon, och det finns en hel del slängande. "

Förlåt om översättningen kanske är lite dålig!


The Sun, Justin Bieber - You got it bad by Usher

aGud smälter när jag ser denna video!


Justin lämnar Arclight Hollywood

Jag kanske hör helt fel men pratar dom inte lite skit om Justin när han åker iväg med bilen? Hörs som dom säger ''What a dick'' men jag kan ha fel! Och det hoppas jag också att jag har!


Favorit Girl - Flash Back




kommer han till sommar krysset ?

Skulle kolla på tv4.se om det stog något mer om sommar krysset och Justin och då såg jag att dom hade tagit bort allt ... Läs själva här ! Lite tråkigt om det här betyder att han inte kommer komma ...

Här är personen som har skrivit inlägget på tv4.se [email protected] tycker att alla ska mejla och fråga hur det blir, vi vill ju se Justin på grönan !


Dagens bild



AHHAHA

Veckans video

Vi ska lägga upp veckans video varje onsdag och vi ska försöka att inte glömma det .. Här här ni iaf en gamal video när Justin för första gången sjunger för Usher, här ser man hur mycket Justin har utvecklats och jag älskar att titta tillbaka på gamla videosar på honom , han ser så liten ut haha :)


People Magazine Photoshoot











Bieberfansen hotar Kim Kardashian

Som alla kanske redan vet har Justin en kändiscrush på modellen Kim Kardashian och hon har tydlingen fått dödshot från bieberfansen.

Så här skrev Kim på Twitter:
"Seriously Biebs! I'm getting death threats from your fans! This is unBeliebable!!!"

och Justin svarade "ladies calm down. Kim is a friend. a very sexy friend but a friend. no need 4 threats. Let's all be friends and hang out often ;)"


Pic from Justin Bieber bungy jumping 27 April



          
     
 


Svensk video

Justin twittrar den svenska videon igen !





German

Justin började med att twittra detta:

Läs artiken här

Sedan twittrar han denna gamla interjuvn från Tyskland.

 


Sista tweeten blev så här:


Det värkar som Justin blev lite sur och tog illa upp... Tycker det är bra att han står upp för sig själv men han borde inte bry sig vad andra säger.

Twitpic

Två fan har gett Justin en keps.



@love4biebss and @Shannon_luv thanks for the hat I'm rockin it

To Oprah

Justin värkar verkligen beundra Oprah!


Popstar, Justin Bieber "Jag kanske gör saker med Disney"

Justin Bieber pratade med tidningen Popstar om att kanske vara med på Nickelodeon och Disney Chanel. På sin skådespelarkarriär: ''Jag vet inte om jag kommer göra saker med Nickeloden. Jag kanske gör saker med Disney. Jag har inte märket Disney bara för det. Du vet hur folk ger sin in i Disney och Hollywood Records, dom har dom ungefär, dom är i ett kontrakt för så många år dom är i disney. Dom kan inte göra något annat (Smart Justin)

Justin tillade att han inte har några planer om att engagera sig permament till Disney Channel: "Jag tycker det är svårare. Ifall du hade gett sig in i disney (sign to disney..), skulle personer säga, "Han är en liten gullig kaka, hursomhelst. The Jonas Brothers, jag menar inget illa om dom. Dom är bra, jag gillar vad dom gör och samma med Miley, men alla deras sångar är om, liksom "Allt är perfekt och allt är bra".

Han anser att vara oberoende tillåter honom större frihet med sin musik: "På mitt album är det sånger som är om kärlek och bara ha roligt, men det är låtar på mitt album som handlar om verkliga livet, som att ha mina föräldrar separerade när jag var ung. Bara sånger om det verkliga livet som låter troligt att tonåringar kan relatera också. Inte corny(?) saker."



Läs här
Text lite omgjord annars ändrad av Bieberfever.se

UPDATE

Justin Bieber will be perform @ the MuchMusic Awards along with Katy Perry. Miley Cyrus will be co-hosting the event, which will air live on Sunday, June 20 @ 9 PM ET at MuchMusic headquarters in downtown Toronto.

Justin Bieber kommer att uppträda på MuchMusic Awards tillsammans med Katy Perry, Miley Cyrus kommer att vara co-värd för evenemanget, som kommer sändas live på söndag, den 20 Juni Kl 9 förmiddag på MuchMusic i högkvarteren i Toronto.



Läs själv HÄR

Justin Bieber Outside OPRAH MEETING

En snabb video, rätt så dålig men en tjej hade twittrad denna video.



    

Covers

Här gör Kristen Rodeheaver (one time tjejen) och hennes kompis Lauran Irion en cover på Baby.

Här sjunger Lauran Irion eenie meenie



Vad tycker ni ?

Justin Bieber i tidningen ''Top of the pop''









Kommer säkerligen att finnas på Presshop om nån måndag =) Håll ögonen öppna!

Fler bilder från White Sox Game

Kolla så liten han ser ut brevid den där gröna, saken? Haha :)







Picture from Walmart Soundcheck









JB i Svenska Starlounge


Vitamin water

Har varit hemma från skolan för att jag är sjuk men min söta mamma ghorde dagen bättre. Hon kom hem med vitamin water power-c som är Justin favorit dricka . Den är super god och finns att köpa på presbyrån för 25 kr !


Power 106

Hade inte sätt den här innan så tänkte bara lägga ut den. Den är från 26 april 2010 står det på youtube.



What JUSTIN LOVES About GIRLS!

Det här är från tidningen TigerBeat:

Have you ever wondered what it would take for you to get Justin Bieber’s attention? Wonder how you could impress this super cutie? We’ve got the answer inside JUNE TIGER BEAT just for you! Justin tells Tiger Beat that he LOVES confident and outgoing girls! He also tells us some of his crush stories, too! If you’re a Justin Bieber fan, you HAVE to get this issue and find out more about what Justin loves about girls! Hurry to stands now and get your June TIGER BEAT!

Vilket kanske vissa redan visste men du kan läs mer om det här i TigerBeats nya tidning som kommer ut i Juni:)




Ny interljuv från nya zeeland


Dagens bild


who are you wearing tonight ?



Justin är med en kort stund vid 0.55 men allt som är med Justin tt göra är välkommen i denna blogg ;)

Sabi

Bloggaren Sabi som håller i Justin Bieber tävlingen som vi har skribvit om längre ner i bloggen ska ju kanske få chansen att interjuva Justin när han kommer hit till Sverige och så här skriver han på sin blogg. 


Vill bara klargöra för alla ang Justin Bieber Intervjun . Jag får nästan 50 email dagligen ang om att man är hans största fan och skulle göra vad som helst för att hänga med på intervjun . Guys , för det första så är det inte ens klart när han kommer eller och om dem kommer tillåta intervjuer pga tidsbrist . Om det blir möjligt att jag får en intervju så kommer jag att anordna en tävling där ett fan får hänga med . Så snälla , skicka inte mer email om det utan håll er uppdaterade på bloggen istället . Love !

Läs hela inlägget här

Fatta om man vinner den tävligen och så får man följa med och träffa Justin ! Följ Sabi på bloglovin så håller han er upptaderade och följ gärna oss för vi kommer också skriva  mer om detta.


Whitesox game

Två bilder från Whitesox game.





Är det bara jag som tycker han ser blondare ut ?

Justin Bieber - Twitter

Justin twittrade denna video, han kastar den första bollen för Whitesox game:



Sedan det här, Haha klockren!:


Meet the hat stealers

Jag förstår inte på ett sätt och andra sidan så förstår jag dom väl. Man tar den pga att man är så hyperaktiv och sånt. Man skulle ju igentligen inte banga på att ha självaste Justin Biebers hat på huvudet! Men dom gjorde den rätta saken att lämna tillbaks den och Justin gjorde det rätta med att inte tacka, inga kramar inga foton utan var bara glad att dom gjorde det rätta tillslut.


Australia's Funniest Home Videos!

Justin gästar Australia's Funniest Home Videos!


Oprah

Var är Justin nu ? För 6 timmar sen så skrev han att han skulle åka till Chicago och hälsa på Oprah.




Så Jag antar att han är framme nu. 


MIZZ. Bieber Mania



It is Justin Boober

Justin Bieber i Latest issue of UK teen magazine Sugar.

Hur ska världen se ut i Bieber's verision? Du ser: Paris Chihuahua. Han ser: En gigantisk hårig tass som kommer att krossa honom. Du ser: Några av världens bästa kvinnliga skådespelare, han ser: ett hav av ''Bazoomas''. Men Justin gör det bästa av hans längd-skärsklit när det gäller att posera för bilder...



Dagens bild



HAHAH , Justin ser så liten ut :P


The 7pm Project



Hahaha bästa i slutet !

Justin Bieber Walmart Soundcheck


Justin to chicago

Det här twittarde Justin:


Han är alltså påväg till chicago nu för att vara med i Oprah!!

Twitpic

Lordbieber= Justins pappa, han skrev en sak på sin twitter som Justin RT och svarade på =)



Här är bilden han twittrade, en sådan söt liten bebis Jaxon är!


Bieberfevern har spridit sig till Jesse McCartney



Anyone you look forward to see on the carpet today?
''You know, I looking forward to running in to little Bieber, haven't seen him yet''
Do you allso have Bieberfever?
''I got the Bieberfever''

Justin Bieber, 'All Good With Nick Jonas'

 



SIMILAR STORIES:
  • Nick Jonas NICKNAME For Justin Bieber!
  • Nick J, 'Justin Bieber Is Doing A Good Job'
  • Justin Bieber DOG TAG Channels Nick J
  • Justin Bieber The Next Justin Timberlake?
  • Nick Jonas Justin Bieber JERSEY Shore

Källa: OceanUP


Justin Bieber i Rolling Stone Magazine


3 bilder från Frankrike






Sommarkrysset

Så här skriver tv4 på sin hemsida:

Uppdaterat 30/4:
Det finns en mycket stor möjlighet att vi i program tre den 29 maj får se den nya flickfavoriten Justin Bieber. Sommarkrysset har även en nära diskussion med den engelska popstjärnan Kate Nash samt den amerikanska RnB-stjärnan Jason Derulo om ett eventuellt deltagande i programmet.

Läs hela artiken här

Vad säger ni om att Justin kanske kommer till grönan? Tänk att få en hel dag med Justin på grönan, gud va kul !

Dagens Bild


Justin sjunger med franska fans


Fler bilder från SNL photoshoot

















White House Correspondents' Dinner

   

White House



Så här såg Justin ut i går när han var på middag i vita huset:






 HOOOOTIE!!!!!


twitpics

De här twittrade Justin:





Och de här twittrade Justins livvakt Kenny:





Justin at macdonalds video


twitter by jb


Justin är tillbaka i USA nu och de verkar som han är i Washington DC:)

Justin uppträder i Paris 30/4


Justin uppträdde igår på M6 Mobile Music i Paris, här kommer två videosar från när han uppträder:



water kind of guy

Justin säger till tidningen tigerbeat att han är en "water kind of guy".

“I’m just a water kind of guy. I like to be by the water. Just, you know, hang out, play beach football.


Justin Bieber : Oprah is asking for your help



Detta uppdaterade Justin på sin facebook. Tror de nog bara gäller i USA men man vet ju aldrig. Han ska iallfall vara med i pogrammet nästa vecka!

Justin Bieber in Paris


Strathallan College, Nya Zeeland

Hittade denna video nydligen, Mila heter tjejen som får komma upp på scenen med Justin. Han tackar alla i skolan för att han får komma och presenterar Mila med att säga att det var hon som hjälpte honom att komma dit. Lyckost huh? :)


JBieber Grand Journal 30/4


Justin at tv3news


JB AT McDonalds WITH FRENCH FANS








Twitter



Popstar - Sean Kingston pratar om Justin Bieber






Young Hollywood Newcomer of the Year!

Justin Bieber vann "Young Hollywood Newcomer of the Year" på den 12:e årliga Young Hollywood Awards!
Grattis Justin!


Justin Bieber vill spela HS fotboll

Justin Bieber vill spela fotboll på Thousand Oaks gymnasium, entligen Hollywood Life. Ryktet är att Justin kommer börja skolan i höst. En ''insider'' avslöjade: ''Justin vill spela fotboll och bekset. Han är angelägen om att vara en del av de olika lagen. Hans favorit sport är hockey, men han vill verkligen ut och prova något nytt"



Justin Bieber välkommnas av sina trogna franska fans

Justin lämnar hotellet för att sedan välkommnas av sina trogna franska fans igår fredag. En tjej med namnet Laura sa att hon såg Justin på sitt hotell i Paris, han lämnade sin bil och skrev på några autografer. Fansen va hysteriska, alla skrek och tryckte på, det var vansinne. Justin fick trycka på fotograferna för att ta sig fram, han var tydligen ganska arg

      


Somebody to love album cover


Twitvideos

Detta är när Justin anländer till Paris, lite skillnad från Nya Zeeland och ingen keps blev han av med heller! Dessa la en tjej från twitter upp.




"Alla över 40 är lite för gammla för mig"

Om denna artikel är sann eller inte vet jag tyvärr inte, det sägs att han tydligen sa det till Starpulse

'' Tonårs popstjärnan Justin Bieber dejtar gärna äldre kvinnor, bara dom inte är över 40.

Den 16-åriga sångerskan erkänner att en åldersskillnad i ett förhållande inte skulle bekymra honom, och han skulle vara villig att dejta kvinnor som är upp till 20 år äldre än han är.

Han berättar för ShowbizSpy.com, "Alla över 40 är lite för gammla för mig. Jag söker en tjej som är rolig och har fina ögon och ett fint leende." Och Kim Kardashian är för närvarande högst upp på hans lista - vid 29 års ålder passar hon hans kriterier. ''

Läs den HÄR


Justin Bieber i aftonbladet


Video från när Justins keps blev snodd

Som ni säkert vet blev ju Justin's keps snodd när dom anlände i Nya Zeeland av två tjejer som sa att han endast skulle få tillbaka kepsen om dom fick träffa honom och krama honom. Som tur var så fick han tillbaka den eftersom dom hade hört att Justin kunde polisanmälda dom. Här är en video, kolla hans ansiktsuttryck så ser ni att han inte blir så glad.. Haha go Justin!


JBSource interljuvar Justin Bieber

JbSource är en fan grupp från Twitter som är ett par riktiga Belibers, Justin träffade dom när han var i Australien och dom frågade om dom kunde få göra en interljuv med honom.  Dom hade en stor press försälning som skulle komma ut, men Justin tycker hans twitter fans är så mycket viktigare, tjejerna såg scooter och ja interljuven var pågång helt enkelt! Så här skrev Justin på sin facebook:

"While I was in Australia got to meet up with @jbsource and they asked if we could do an interview. Funny enough the label had said no because we had all the big press outlets coming. But in my opinion my fan twitters are more important. THey talk directly to u guys like i do so @jbsource saw scooter out and interview... was on. Here it is. Thanks for the support. Glad to meet u guys "

Här nedan ser ni interljuven

Bilder från Justin's hotell

Dålig uppdatering förlåt! Har firat Valboorg!


         


RSS 2.0