Photoshot

Har då aldrig sett dom här bilderna förut, har ni?


     

Bye Nya Zeeland

  

Valborg

Ska åka till landet , kommer hem på söndag så kommer inte kunna skriva något i bloggen men skriver när jag kommer hem igen. Nu får Annie och Felicia ta över /Veronica


Frida Tidning


Justin och Kenny i knäppt i kändis världen




Poster


Korsord med Justin

I nästa nummer


The Voice

Ni som tittar på Vakna med the voice varje morgon har nog hört att Sanna bråding har pratat mycket om Justin den här veckan. I måndags tisdags och i dag fredag på nöjes nyheterna. Tycker att det är kul att hon har tagit upp så mycket med honom och nyss sa hon att dom skulle lägga ut eenie meenie musik videon på deras hemsida Thevoice.


MSN today

 

Läs artikeln här !


Tre bilder från Eenie Meenie music video





Justin Bieber - Bungy Jumping Behind the scenes


The Golden Ticket

Undra hur det blir denna gång, kommer någon att hitta ''The Golden Ticket'' och vinne resan till Bahmas?
Om ni vann, skulle ni kiss and tell?

Dagens bild


The most beautiful 2010

Justin Bieber är med i People's most beautiful 2010 list. Tycker jag passar utmärkt!
Justin förklarade hur han gör med sitt hår så här såg det ut när han förklara 'I spend five minutes on it. I use shampoo, conditioner, basically whatever is in the hotel, and blow-dry. It's part of my image. It's not who I am.' Dom säger också att Justins frisyr är det som lockar oss tjejer till honom, vad lockas ni av när det gäller Justin Bieber?


Justin Bieber i Klick (aftonbladet)


Eenie Meenie Music Video


Justin anländer i Nya Zeeland

Tungt omgiven av säkerhetsvakter, anländer Justin Bieber till Auckland Airport i Nya Zeeland tisdagen den 27 april.

Den 16-årige musikern skulle uppträda på Sunrise i Sydney vid Overseas Passenger Terminal vid Circular Quay, men på grund av massa i publiken svimmade och skadades så tvingades polisen att avbryta konserten efter flera unga fans krossades under skara överspänningar.

Popeater rapporterar att Nya Zeeland förberett sig för Justin ankomst - hans ankomnstid hölls hemlig, men det hindrade inte 1.000 plus fans från att visas upp på flygplatsen.

Justin lämnade ett litet meddelande på sin Twitter för hans fans i Australien, "Australien ... jag vill tacka för de mest otroliga välkomnandet. Jag brukar aldrig glömma det och jag kan knappt vänta med att få komma tillbaka snart och uppträda och ja jag fick se en wombat. "

Video från när Justin anländer i Nya Zeeland



Justin ber sina fans att lugna ner sig

Detta hittade jag på DN's hemsida


ZM TV Interview



Han säger i slutet att han ska åka till Paris, så nu sitter han på planet till Paris och han kommer bara vara där en dag. Han säger också att han inte kommer kunna komma hem på ett helt åt. Tycket synd om honom ..

Justin Bieber on Select Live!

Jag kan inte lägga upp den HÄR videon för det finns ingen länk . Men missa den inte för det , den är så grymt rolig! 21 minuter av Justin Bieber får inte missas. Den är från i går i New zealand. ALLA måste titta på den han bjuder på dans, rap och mycket annat ! Tryck på länken HÄR för att se den ! 


Hott !

Strathallan College

Bilder:










Hot30 Countdown


Gulligt sagt av den sista tjejen , man hörde att han blev glad . Alla tjejer låter så säkra och lugna , jag skulle ha dött och jag fick prata med honom!

Justin bungee jump!!



Här kommer lite bilder innan han hoppade bungee jump






Hat stealers



Emah Hira Matiu, 17 - körde från Hamilton till flygplatsen och tog Justin Bieber's keps! Hon tänker inte ge tillbaka den förrens hon får en kram av honom! Tjejen berättade att hon tog den från hans huvud när han kom till Auckland Airport igårkväll och sedan sprang hon och hennes vän, Beki, bort från flygplatsen. "Vi bara spranf och sprang och sprang, tills vi var helt slut! Vi borde egentligen vara i skolan. Vi skrev och berättade allt för Justin innan, så att han skulle få veta. Om han inte svarar kommer jag behålla den för alltid!"

Tagen från Jbmusic 

Hatar att dom ser så nöjda ut... Inga riktiga Belibers ... Som tur var så fick justin tillbaka sin keps och han twittrade detta :



Och på den här interjuvn pratar han om det:



Dagens bild


Meet Jessica Jarell

Jessica Jarell som sjunger Overboard med Justin Bieber blir interljuvad av Popstar

Here she is chatting about how she first met Justin!


And here's Jessica spilling a secret about herself!


If you're looking for a way to get in touch with Jessica, here's her advice!

Lågt !

Hur kan man sjunka så här lågt !



Hur kan man göra så mot honom och hans mamma , blir så ledsen och irriterad när sånt här händer !


Christian Beadles vs Justin Bieber at the drums?

Haha Chris är ju den klockrenaste. Leave it to Bieber!


Chaz Somers



Justins bästa vän Chaz twittrade detta, tänk att få ha Justins nummer och att man kan ringa honom när man vill !

Justin Bieber in Australia - Extended Interview


Rapparen Game :

Rapparen Game som gjort låtar som bland annat My life ft. Lil Wayne pratar om Justin
'' Usher is a lucky baster, aren't you just a lucky baster''
'' Justin Bieber man, i like the kid''

Tjejen som vann Take 40's

Text tagen från Jbmusic

Lauren Bassil heter tjejen som vann Take 40's tävling där priset var att man fick träffa Justin, i Sydney.

Hon berättar att hon var så nervös att hon knappt kunde sova natten innan!

"Jag sov inte natten innan, jag var såå nervös när jag såg honom, jag skakade och han var jättesnäll och försökte lugna ner mig."
Sa Lauren.

Tjejen sa också att Justin hade berättat för henne att han kommer tillbaka till Australien i November detta året!


ENews about BieberFever


Bilder som togs i morse - looking good!





Beatch in Sydney Australia 24 April





Het hetare Justin











Bilder från Sunrise Australien



 

              

10 Flickor skadades i Australien innan konserten

Som ni alla troligen vet nu och som vi skrivit innan så tvingades Justins konsert i Austrailen (sunrise) avbrytas pga säkerhetsskäl. Justin fick trots allt uppträda. Men flera av fansen blev skadade varav 10 svimmade och 8 av dom blev skickade till sjukhuset. En av flickorna fick en fraktura i knät.

'' Med det konstanta skrikandet som skedde så fick vissa av dessa flickor svårt att andas och därav svimmade i publiken'' Säger Stackpool till CTV News Channel i en telefon interljuv som hölls i Sydney.

Både polisen och jornalisterna hade blivit förvanade av en stor publik med ett ton skrikande flickor, men dom var inte beredda på att det skulle bli så galet. 

"De skulle inte lyssna på våra anvisningar, så därför de lämnade oss inget annat val" sa biträdande kommissionär Dave Owens journalister.

Det var en helt vanlig helgdag i Australien så fansen tog sig en promenad till Studion där dom hört Justin uppträda med sina tre låtar, Stackpoolvar tacksamma för det så att det inte skulle bli några problem med Trafiken ''We are thankful for that'' sa Stackpool.

Enligt Stackpool började fans tälta och det fanns 3.000 av dem på arenan av 03:00 Bieber var planerat att göra kl 8 på morgonen.

Dörrarna var tänkta att öppna kl 5 men på något sätt öppnades dom istället kl 3, det berättade 14 åriga Maria Caruana som också lade till att hennes kompis hade brustit ut i panik.

Även om säkerheten bildades ungefär på samma sätt som det var för konserter på samma plats av U2, sade Rosa och Pussycat Dolls så stod säkerhetens handledare polisen i fråga om hur man hanterar en sådan ung grupp av fans.

Han sa ''Det svåra är att du har fans som inte var så lugna utan helt hysteriska, med dom är endast i 12,13,14 års åldern'' sa Stackpool ''Hur kan polisen hantera dom?'' lade dom också till.

Justin uppträdde med en låt i studion och bad sedan om ursäkt till sina fans för att inte kunde sjunga sina andra låtar. '' Jag vaknade upp i morse och polisen hade ställt in min show för säkerhetsskäl'' skrev han '' I love my fans... I love it here in Australia... and I want to sing'' skrev han också.

Det gick ju rykten om att Justin skulle behöva uppträda med glas som skydd, när han sedan sa att han inte gick med på det för att han ville kunna sjunga till sina fans och se och röra dom, så förstörde dom genom att banka och skrika runt omkring dom. Tycker dom inte själv att det kanske var ett bra läge att visa respekt för Justin? Det tycker iallfall vi!


Dagens Bilder




Eenie meenie

Eenie Meenie musikvideon kommer ut på TORSDAG!!!!!!!!! omg jag längtar så jävlaa mycket:) Föresten så spelad dom eenie meenie inne på salt idag när vi va i stan, blev sjukt glad:D


Nytt ang Justins Sverigebesök


Usher om Justin Bieber's talang


"Justin påmminner mig om mig själv i den åldern, bara att han har mer musiktalanger än vad jag hade. Han lärde sig själv att spela piano och gitarr. Det kunde inte jag, så han har en fördel.

"Detta handlar inte om hans ålder och vi kommer aldrig att tappa fans. Hans publik kommer att växa med honom. Jag började när jag var tonåring. Nu, 45 miljoner album senare..."

"Ni har inte sett det bästa av honom. Han är en 'pop craze' precis som The Beatles. De startade som rena pop artister och kolla var de har kommit på alla år."


Ni alla vet nog att Usher Raymond som gjort låtar som tex ''Love in This club'' är självaste Justin's mentor. Usher är väldigt stolt över Justin och nu har han erkänt för MTV att Justin har mer talang än vad Usher hade. Han tror också att det kommer gå bättre för Justin än vad det gjorde för honom, Justin har mer musikala talanger än vad han hade i den åldern menar han. Usher har ju varit Justin's mentor sedan 2008 då både han och Justin Timberlake ville sätta klorna i det unga stjärnskottet. Usher insisterar på att han inte är överraskad över Justin's framgång och han är övertygade om att Justin kommer att öka popularitet.
Usher hävdade: "Ni har inte sett det bästa av honom.


Köp nya nummret av Frida!





BBC Radio 1's Big Weekend

BBC Radio 1's Big Weekend är den första stora brittiska musikfestivalen i år och alltid lockas Storbritannien och i hela världens artister. Så om du vill se de nya namnen som kommer att dominera sommarens festivaler, är detta platsen. I år kommer BBC Radio 1's Big Weekend att äga rum på Vaynol gården på lördag 22 och söndag 23 maj. Justin kommer att uppträda på lördagen



Vem är tjejen!?!?!?!?


Skulle ju dö om man fick bada med Justin !


Justin bieber's parfym

Dolce och Gabbana Cologne är den parfymen Justin använder . Så om ni är intresserade hur Justin lukta, åk till Åhlens och fråga om parfymen !

 


Bieber Fever

Anna Perez de Tagle från filmen Camp Rock har också bieber fever


Lär er att dansa som Justin

Själv har jag försökt göra denna dans 100 gången men lyckas aldrig , men alla borde försöka .



Nära ögat

Haha , i lördags när Justin och hans crew var och badade så var han nära på att tappa byxorna , oppps !



Justin fick se sina fans i Australien endå







         



Tatueringen

Här ser man att det så kallade födelsemärket på Justins höft är en tatuering, tatueringen är en familje tatuering och alla värkar ha den i Justins familj.



The Bieber Family Tattoo

Bilderna tog jag här i från JBmusic

Sunrise

Sunrise konserten blev ju inställt men han fick i alla fall sjunga Baby . Men ser hur besviken Justin är , hoppas inte det händer något sånt här när han kommer till Sverige .


Sunrise show blev inställt

Tydligen så blev konsterten Justin skulle uppträda för idag inställt. På hans twitter så stod det ''I love my fans....and I am just as disappointed as everyone else with the news from this morning. I want to sing for my fans'' och ''I WANT TO MAKE THIS CLEAR...I DONT CANCEL...I WOKE UP THIS MORNING TO THE POLICE CANCELING THE SHOW FOR SAFETY REASONS'' Tydligen hade det vart hur mycket folk som helst och dom var rätt så vilda. På sunrise twitter stod det såhär ''We've never seen crowds this big&wild for any performer ever in Oz! Good call by the police, it's not worth any1 getting hurt for.''

Minst tio fans svimmade under trycket från en explosion i folkmassa och polisen säger att ansökningar om fans att flytta tillbaka ignorerades. Konserten hade orsakat en enorm folkmassa att invadera Sydneys Overseas Passenger Terminal för att komma in på konserten att polisen var tvungen att avboka den på grund av säkerhetsskäl. Det var alltså pga säkerhetsskäl polisen avbokade konserten.



Justin.. vad gör du?


Taronga Zoo, Sydney Australia

                    


Lunch i sydney 24/4








Klä dig som JB- väst

Alla kommer väl ihåg den fina västen som Justin hade på sig på KCA ?


Den kan du köpa Här !



Är tatueringen riktigt?



Har läst i flera bloggar om den här ''tatueringen'' Om det verkligen är en riktig har vi ingenaning om faktist! Antigen har någon photoshopat in dessa? Eller så kanske han verkligen har en tatuering, Jared Marion har en likadan på sin handled. Det sägs tydligen vara en familje tatuering. Jared och Justin är kusiner. Vad tror ni? Är tatueringen en äkta?

Kolla på hans höft på denna bild, där finns ingen tatuering.

Fast quiz



What's your favorite sport? Hockey
Whats' your favorite colour? Purple
What's your favorite food? Spaghetti
What's your favorite holiday? Christmas
What's your favorite subject in school? English
What's your least favorite subject in school? Math
What's your favorite Disney show? Wizards on Weverly Place
Do you have a bad habit you like to break? Eating to mutch candy
Any other special talent you wish you had? I wish i could fly
Who do you look up to? Shack, he's tall, i look up at him.
Where in the world would you most like to visit? Tokyo, it just seems like a cool place
Penut Butter: Crunchy or Creamy? Creamy, idon't like the crunchy thing
Strawberry or Grape Jelly? Grape Jelly
Pancakes or Waffles? Pancakes
Do you have a personal motto? If you ain't forst, you're last


Hitta Justin Bieber biljetter hos World ticket shop


HÄR


American idol

Simon Cowell nämner Justin Bieber på American idol

Dagens Bild


Justins maj

Justin ska ju komma till Sverige i maj, men ingen vet ju vilket datum han kommer . Så här kommer det några datum där han ska vara på andra ställen i maj .

11 Maj- Oprha
13 Maj- Ellen
15 Maj- The Wango Tango concert
21 Maj- Comet 2010

Han säger även att han ska åka tillbaka till Japan redan i maj och i den här interjuven så säger han att han ska åka till Nederländerna i maj. Han säger det 6.20 så spola fram om ni inte orkar se hela.


Han twittrade inte tillbaka

Haha Chloe Moretz som har medverkat i bland annat i den nya filmen Kick Ass. Hon har BieberFever! Hon ''spammade'' honom för att få honom att följa henne som många ''vanliga'' också brukar göra. Tyvärr twittrade han inte tillbaka och hon fick sitt hjärta brustet haha! Dom börjar prata om honom vid 2.00 ungefär

Best Moment of Justin Bieber

Blev sugen på att lägga in lite videosar, så enjoy!














En gammal goding!

En jätte gammal video men kände att jag verkligen var tvungen att dela den med er, så himla klockren!

Sunrise Show




Twitpics






Justin vill ha någon som är säker på sig själv

Justin erkände för Tiger Beat att han blev inponerad när en tjej närmar sig honom för att berätta att de gillar honom, även om det är genom sina vänner: ''Jag hade en tjej som kommit fram och sagt: ''Min vän tycker du är snygg. ''Jag var liksom som ''Taaack.'' Jag tror det är så för alla att en av ens vänner går fram till killen för att berätta att ens kompis gillar honom.

Justin påminnde sig om en flicka som var rädd för att tala om för honom hur hon verkligen kände: "Hon var rädd att fråga ut mig, så hon frågade mig vem jag gillade." Han förstod att hon var kär i honom: "Jag var tvungen att berätta för henne jag inte gillar henne på det sättet. Jag ville bara vara vänner. Hon var cool med det eftersom vi var goda vänner och jag ville inte göra det konstigt. "




Bilder från Palm Beach


                      

 

 


Update - Australien



Justin anlände till Sydney, Australien tidigt på morgonen. Eftermiddagen spenderade han och hans crew på Whale Beach, gömd på säkert avstånd från de tusentals fans haha. Väl på stranden gjorde han allt från att sola till att surfa, han visade också upp sina andra talanger, nämligen strand fotboll.

                  


Klä dig som JB- Jackor

Jackor:

G-Star Raw Mens Cockpitt Jacket



Denna jacka kan du köpa Här!

Radar Overshirt Jacket opal





Jackan köper du Här!




Jackan kan du köpa Här!


 ( sorry för liten bild)

Jackan kan du köpa Här!

Är nästan 100% säker på att man kan beställa till sverige på dom här siderna, annars så åker ni bara till t-centralen och går in i PUB huset i G-star affären där finns alla dessa jackor och mer av Justins kläder! 

 


Dagens Bild


Justin arrives in Sydney





Vinn...

... Justin's album och en tröja i nya nummret av GLITTER!


Justin i Eclipse soundtrack?

Har hört ett antal gånger att Justin ska göra en duett med Adam Lambert till Eclipse soundtrack. Om det är sant vet jag ennu ingeting om men vi ska hålla ögonen öppna!


Japansk Tv pogram, justin om hans kärleksliv


TV-show Sukkiri

“I'm single right now. I travel a lot so it would be difficult".
“Maybe in the future. Whatever happens, happens.”

“It feels great, I'm really excited. I've gotten this opportunity and things have just been going great".


Justin Bieber hits Sydney's palm beach


twitpics


HAHA SÖTIS:D


Dålig uppdatering

Ingen uppdatering idag för alla vi ska vara hemma hos en kompis och fira hennes födelsedag, kommer nog komma hem lite försent för att blogga. Imorgon blir det uppdatering till 100%


Jayson

NI VET KENZAS KOMPIS JAYSON HAN SOM ÄR DJ KOLLA VAD HAN HAR PÅ SEJ FÖR TRÖJA!!!!! OMG FY FAN VAD COOLT!!:)



HAHAH:D


@dankanter



De här twittrade Justins gittarist @dankanter för 12 timmar sedan:)
och de här tweetphotot:



Och de här också från när Justin uppträdde i Japan:)


Justin låter inte språket förstöra


Läs artikeln HÄR


Justin erkände att han har svårt att skaffa flickvän

Justin Bieber erkände till TWIST att han har svårt för att få en flickvän: "Jag vet inte var jag kan träffa tjejer." Justin erkände att han är känd bland alla tjejerna i hans grannskap sedan de var barn och han har antingen krossat deras hjärtan eller så var dem inte hans typ.Hur har han mött dem tidigare? "Jag vet inte. Jag antar att ..

.. Jag har träffat dem genom mina vänner. " Justin vill att när han ska träffa den rätta tjejen så ska det ske naturligt: "Jag vill bara gå till platser och umgås. Om jag träffar en tjej, men jag är inte bra på att gå ut och försöka träffa tjejer. Dessa dagar har jag egentligen inte ens har tid att gå och titta efter en flickvän" Vad han söker i en flickvän: "Jag vill ha någon med ett fint leende som får mig att skratta. Jag tror att när jag ser henne , så vet jag att det är hon. "



Dagens bild


''You look like Miley Cyrus with your fancy hat''


Veckans video


Japansk interljuv


Justin's tycker Japan har en bra musik smak




Justin's celeb crush... still B......?


Twitvid

Haha COMON


Ja, han verkar han fans i Japan! Jävligt högt ljud så sänk!

JUSTIN BIEBER on J-WAVE MUSIC PLUS

Haha han verkar lite lost :)


Justin cover boy TWIST

Kommer troligen komma till Presshop/Pressbyrån!


Justins konsert i Japan

Här kommer än video när Justin hade konsert i Japan idag:D


Japanska

Justin lär sig Japanska


Sorry

Jag (Veronica) och Annie har tränat hela dan så förlåt för dålig upptadering. Det blir säkert bättre i morgon ;)


Justin Bieber might have...

I en artikel står det som rubrik Justin Bieber 'Might Have' Tried Out For 'American Idol' Läs artikeln HÄR

MTV Shows

eenie meenie behind the scenes

 


Dagens bild

Ska iväg och träna, Verran och Fellan får ta över lite, men jag slänger in en dagens bild.


Twitpics

Justin runt i Tokyo med Scooter



Justin Breaks the rules in Japan haha


Tokyo Japan. Ya dig?


Justin twittrade denna video


Justin Bieber arrives in Japan


Påladdning av bilder från flygplatsen i Japan

          


Videos from Radio Disney Total Access










Justin i nya nummret av Julia

Bild tagen från Justindrewbieber

ang justins sverigebesök

Det här inlägget är i från http://sabismode.se/ 

Jag lovade er att komma ut med en ny sak ang Sverigebesöktet . Som dem flesta trodde så kommer Justin till Sverige för att ha en konsert , men det är nu bekräftat att det inte kommer vara så . Justin kommer till Sverige på en skivsignering och han kommer kanske där köra några låtar . Just nu ser det ut som om han kommer till Stockholm – men jag håller er uppdaterade!



Press stop

Idag var vi på press stop i gallerian och köpte nya tidningar som Justin var med i..:)

Här kommer en bild på oss med tidningarna:


Bieberfever

Ännu en av mina kompisar som har får Bieberfever !


Radio 1 - awkwardness

Nu har jag hittat den


The voice

Några inlägg under så la vi ju ut när vakna med the voice pratade om Justin i måndags. Men här kommer youtube klippet. Tyvärr så är inte allt med på klippet så jag rekomenderar att lyssna på hemsidan i stället , länken finns i några inlägg under.



Tokyo twittrar

Justin twittrar om Tokyo:

Tokyo's flygplats






Over 2 million following



Grattis Justin, vi är så glada för din skull !

Han har landat





Jessica och Justin



Justin Bieber ft Jessica Jarrell - Overboard


Sabis- Justin Bieber tävling

Sabi var en utav dem första i Sverige som kom ut med att Justin Bieber skulle komma till Sverige . Då intresset visade sig vara stort kring Justin lottar Sabi nu ut Feta Justin Bieber prylar till ett värde av 1500 :- . I potten ligger bland annat  My World 1.0 , My World 2.0 , Justin Bieber T-shirts , Official Merchandise , posters & en massa annat .

Gå in på http://sabismode.se/ för att hitta tävlingsinstruktioner!



Justin Bieber is ready to fall in love

Så här säger Justin i en interljuv med tidnigen BOP:

Justin Bieber sings so many amazing songs about love on his albums My World and My World 2.0, but has he fallen in love yet?

In the latest issue of BOP, on stands now, the singer reveals that he is single and ready to finally fall in love! Justin spilled that he has had crushes on girls before, but he’s not sure if he has ever been in love.
He confesses, “My first crush was when I was 13, in my little town in Canada. It was one of those little crushes you have when you’re younger.” That’s SO sweet!

If you want to know more about Justin’s search to find love, make sure to pick up your copy of May BOP on stands NOW!


Om du vill läsa mer om detta kan du köpa tidningen på presstop;)



Dagens bild



Sjukt jävla söt !

Fan videon

Det är är vårat bidrag till Justins svenska fan video


Hahaha- you are gorgeous we are gorgeous perfect match


Radio1

Jag letar efter den nyaste Radio1 intejuvn med Justin där han lägger på. Om ni hittar den så skriv gärna det till oss så får ni självklart en länk eller något . Medans jag letade efter den så hittade jag en gammal från ca en månad sen.


Dåligt ljud , men jag älskar när han gör till sin röst så den låter sexig hahah !

Sant eller falskt?



När jag var på väg hem från skolan så fick jag ett sms från en kompis, där det stod detta:
Hahaha din älskling Justin ska komma till min skola i maj!
Mitt svar blev självklart ehm va ? ursäkta driver du eller? trodde inte på det men ändå så var det så konstigt för om han skulle ljuga så varför skulle han säga att han just skulle komma i maj för det är ju då Justin kommer till Sverige. Iaf efter ett chockande svar så fick jag tillbaka detta:
Nej jag driver inte! Du vet Jayson, Kenzas kompis som är dj? Han var i min skola i dag och hälsade på media klassen där min kompis går och de håller på med ett musik uppdrag. Då har tydligen Jayson fixat så att Justin ska komma och hälsa på dem i maj.
Vet seriöst inte vad jag ska tro... tyvärr så kommer jag inte säga vilken skola det är i dag . Kanske nämner det när jag vet om detta är sant.
Men var tror ni är det sant eller falskt?


Jayson och Kenza

Disney has BieberFever



 

Thx earthday24! Justin Bieber will perform on Idol Gives Back. Exec producer told MTV: 'I looked at that night as a good night for him to be on, because he's absolutely phenomenal, and he's young and he's a real inspiration for [the] young generation, so it was a really good fit for him to be in that special episode.'

Thx earthday24! Justin Bieber kommer att uppträda på Idol Gives Back. Exec producent berättade för MTV: "Jag såg den där kvällen som en bra natt för honom att vara med, eftersom han är helt fenomenal, och han är ung och han är en verklig inspiration för [den] unga generationen, så det var en riktigt bra passform för honom att vara i den speciella episoden. "


Justin Bieber kommer besöka Vakna med The voice?

Lyssnad på Vakna med The Voice imorse och hörde att dom pratade om Justin. Jacob Ökvist(vet inte hur det stavas) sägs tydligen gilla honom och sa det i pogrammet. Dom sa också ''om han besöker vakna med the voice lämnar vi inga kommentarer om'' vi får ju bara hoppas! Ni kan hitta interljuven HÄR och så tar ni den som är mellan 8-9, innan så kommer låten Bedrock spola fram till 45. För mer frågor är det bara att lämna en kommentar.


Juno awards- videos

Justin Bieber ft. Drake - Baby





K'Naan ft. Drake, Justin Bieber, & Nikki Yanofsky - Wavin' Flag
Justin kommer in 3.50




OMG VAD HOOOT HAN ÄR!!! HAN ÄR JU FÖR UNDERBAR!

Pic from Juno Awards

Het hetare Justin, skit snygg med en lila tröja och skor sedan ett par svarta byxor och en svart fluga. + poäng till Justin! Justin vann tyvärr inga priser igår, riktigt dåligt tycker jag. Men han överlever och är nu påväg till Japan och Australien!






























Och en bild från Justins Twitpic

Comon @thatrygood

Justin twittrade denna video, tror dom gör sig redo för Juno Awards, dont you? COMON BIEBER. Lägg märke till det underbara skrattet i slutet!


Wavin' Flag

Lades ut på Justin Bieber's fan facebook för ungefär en timma sedan



Justin blev irriterad




Justin hade en radio interjuv med Radio1 nyss per telefon, tyvärr så missade jag den men Beatrice berättade via twitter att han hade blivit irriterad:


Nu får vi bara vänta till interjuvn kommer upp på youtube !


Justins World

I Justin intervju med en tidning så talar han om hur hans ideal värld skulle se ut: "Jag vill att min värld ska vara kul. Inga föräldrar, inga regler, ingenting. Liksom, kan ingen stoppa mig. Ingen kan stoppa mig.
Han talar också om att flaggan i hans värld ska vara helt lila.




Haha , gjorde flaggan lite snabbt i paint... asful


I'll be

En ut av mina och Annies favoriter med Justin är när han sjunger I'll be-Edwin Mccain.

Här är piano version:



Och den acoustic version:


Så Jävla underbar !

Type of girl




Engelska-We all want to know what Justin really wants in a girlfriend, he's been asked it multiple times, and his answer always comes up as Funny, Sweet etc. But We got a full paragraph on his ideal girl.
“I like funny girls, anyone that can make me laugh is a winner, for sure. I don’t want a girl who is taller than me. I like both brunette’s and blonde’s, so that doesn’t matter to me, although brunettes are really pretty. I like girls who are honest and sweet and like to have fun and goof around. I would be looking for someone that I could be myself around and be able to tell them everything and be best friends with each other. She doesn’t have to be famous or be a singer. I don’t like anyone who lies or is selfish or bossy, or anyone superficial, those are turn-offs. I don’t like bullies. It doesn’t really matter what she looks like, being pretty is just a plus. What counts is her personality.” - Justin Bieber

Svenska-Vi vill alla veta vad Justin verkligen vill i en flickvän, han blivit frågad om det flera gånger, och hans svar alltid kommer upp som rolig, söt osv men vi fick en hel punkt om hans ideal tjej.
"Jag gillar roliga flickor, alla som kan få mig att skratta är en vinnare, helt klart. Jag vill inte ha en tjej som är längre än mig. Jag gillar både brunett's och blonda's, så det spelar ingen roll för mig, trots att brunetter är riktigt snygg. Jag gillar tjejer som är ärliga och söt och gillar att ha roligt och göra bort sig utan att skämas. Jag letar efter någon som jag kunde vara mig själv runt och kunna berätta allt för och vara bästa vänner med . Hon behöver inte vara känd eller sångerska. Jag tycker inte om någon som ljuger eller är själviska eller bossig, eller någon ytlig, de är tur-off. Jag gillar inte översittare. Det spelar ingen roll hur hon ser ut, att vara vacker är bara ett plus. Det som räknas är hennes personlighet. "- Justin Bieber


Familje bilder

    

Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva om just nu, medans jag tänker ut nånting bra så ska bjuder jag på lite bilder på Justin och Jazzy som är Justins två/tre åriga lillesyster!


Rare pic

            
    

Dagens bild



Han ser ut som en gud på den här bilden, love love love !

Down On Bended Knee

Justins Favorit låt heter down on bended knee med boys II men. När jag hörde den första gången så hatade jag den men nu har jag den på min Ipod och lyssnar på den varje dag!

Här är orginalet


Här sjunger Justin den vid 00.40




Och här sjunger Legaci Justins kör den




Rösta på FRIDA.SE


Japan och Australien

Justin twittrade detta


Justin åker till Japan och Australien i morgon, hoppas han kommer i väg och att han får flyga även fast nästan alla flygplatser är ner stängda pga vulkanen. 
Han skriver också I wanna see a wombat och det är de här djuret


MTV Asia's Chart Attack

Nejmen kolla Baby på första plats på MTV Asia's Chart Attack! (bilden tagen från en Miley Cyrus blogg därav är When i Look at you markerad med rosa. Men tänk inte på de nu för rikta blicken ''liiite'' högre upp!


BOP - Live from Hollywood



 


Justin Bieber Vs Miley Cyrus

Detta stod i tidningen Pop Kingdom läs artikeln HÄR


Justin Bieber pic från 11 April

       
Klicka på bilderna för att få dom större :)


Twitpic


Justin twittrade denna.
Justin hade gjort ett ''prank'' på Dan Kanter, han hade fixat fram en tårta och fått alla att sjunga ja må du leva när han steg in i ett rum, han hade kostym och var finklädd eftersom Justin hade sagt till honom att ha det på sig det eftersom han hade fixat en ''middag'' och han hade sagt till Dan '' someone you want to meet''
Justin's pappa hade också twittrat om detta.


Rehearsal time for the Junos..



denna bild twittrade Justin!

Shirtless

Han är så smal men ändå så söt !


Jazzy och Justin

En till liten bild på syskonen :


Sööta !


Rich girl

Soulja boy och Justin har spelat in en låt som kommer heta "Rich girl" som kommer finnas på Soulja boy's album. Jag tycker att det är coolt för båda två blev ju upptäkta på youtube, så dom har ju något gemensamt.

Källa: http://jbmusic.blogg.se/


Så rätt så

Jeremy Bieber är Justin Bieber's pappa (som ni säkerligen redan viste) Och han twittrade såhär, själv tycker jag att han har jävligt rätt i det han säger! Håll tummarna för Justin och hans nomineringar för Juno!


Tiger Beat Celebrity Spectacular





Kommer till butik på Tisdag i USA. Det sägs även att den går att köpa på Pressbyrån så håll ögonen öppna!

Dagens bild


This is pretty cool

 

Justin twittrade detta, och jag håller med. Pretty cool !


FLASHBACKS



 




Somebody to love

Nu går det att önska Somebody to love på alla radio kanaler i USA... Så Justin twittrade den:

 

Längtar tills den kommer till Sveriges sega kanaler.


countdown to the juno awards


Dagens Bild


Justin performing 15 april in North Tonawanda









Lite dålig kvalitet på videosarna med de får duga så länge;)

Justin and Jazmyn

Detta foto twittarde Justins pappa för 30 min sen:)!


SÖÖÖTISAR!!


The voice

Paul Haukka från the voice skriver om Justin.




Justin Bieber har ett intresse som upptar långt mycket mer tid än musiken och tjejer. Flickfavoritens stora hobby är nämligen skateboardåkning vilket han gladeligen visar upp på bilderna i nya Teen Vogue.


One time



Ett fan har gjort den här videon till Paulina ni vet paow . Videon är inte så viktig men hör ni vilken låt det är i bakrunden?

Don't forget, JUNO Awards this weekend


Två bilder



LAX Airport 8 April



Plats: ? 30 Mars iallfall

Small Concert in North Tonawanda


Läs HÄR


Ingen aning allt vi hörde var skrik

Ni vet ju hur alla killar hamnar i målbrottet, vissa senare än andra. Som vi fruktat lite när de gällde Justin var just det här med målbrottet. Han är ändå glad och säger att ''Jag har den bästa sång coachen i landet ''Såhär har han sagt om det hela

'' Ibland spricker det, precis som för tonårskillar. Vissa toner i Baby kan jag inte ens ta längre''
'' Vi måste sänka tonen när jag ska sjunge den live''
'' För ett tag sen när jag uppträdde live för 75,000 pers frågade jag mina vänner efteråt om jag var bra. Dom svarade , Ingen aning allt vi hörde var skrik.


Hits daily double


News


Kiss 98.5



Justin Bieber interljuv Kiss985





Lär mer HÄR


För att ge er ett gott skratt


Pic & Radio Interljuv SNL

Bild tagen från Jbmusic



Blir ''filmen'' en film?

Allt detta snack om att Justin ska göra en film om hans liv. Ungefär som Eminem gjorde i 8 Mile, en av mina favorit filmer. Och en 8 Mile med Justin som huvudroll, nej de är ju inte fel! Men nu är frågan, kommer filmen verkligen bli av?


Dagens Bild



En söt liten Justin, på denna bild ser man verkligen
förändringen!


2010's biggest breakouts


Alot of pennies.





Läs det HÄR


Justin Bieber at DMW Atlanta

Justin Bieber -- who just turned 16 in March -- hit a DMV office in Atlanta yesterday where he was seen posing for a pic at the DMV photo booth ... seems like somebody's DRIVING!!!!!



Läs hela artikeln här :)


Justin talks to Bliss magazine



haha 2.40 i would banishes Americans

Bliss Magazine Intervju

What do girls do that confuses you?
'One time, a fan in Seattle came up to me and for some reason she decided she was going to tackle me. She crept up behind me and gave me a hug, but then she ended up knocking me to the ground. I didn't get that at all. It wasn't nice!'

What is the last lie you told?
'I dunno, I tell a lot of lies! A couple of years ago I had an F grade on a test at school, but I turned it into a B with the teacher's pen! My mom had to sign that she's seen it before I took it back to school, so she had no idea how bad it actually was!'

Have you dumped someone over the phone?
'Yes, I broke up with a girl that way once. That's terrible, isn't it? We got into an argument during a phone call so I basically said, 'I don't wanna be with you and more,' and she cried. I saw her after that and it was a bit awkward, but we're not enemies now, so that's cool.'

How long had you been seeing her?
'Like, seven months. But I wouldn't recommend splitting up with anyone that way. It's very mean!'

Have you ever fancied your mom's friends?
'Er, yeah, I probably have. I actually can't remember any one of them in particular, but she's definitely had a few hot friends in the past'

Buffalo NY 15 April



Justin Bieber arrives Buffalo NY 15 April

Justin Bieber i nya nummren av Glitter och Frida

 

 

 


Lär dig Baby på piano

Ganska bra video faktist, har suttit i en halvtimma men jag blir bara irriterad när jag inte förstår, har iallfall lärt mig början! Testa ni, och lycka till!

Bieber's background singer



So we were rehearsing for our performance with our boy Justin on Saturday Night Live (SNL) last week and to our surprise discovered that Jay Sean was rehearsing in a room across from us! Then our buddy Dan Kanter suggested that we sing our acapella version of "Down" for him and the rest is history. =)

It was an amazing moment to sing one of our favorite songs to Jay Sean himself. Crazy!

Dreams do come true, y'all! Big thanks to Justin and the rest of the Bieber family for this AMAZING opportunity!!! They are absolutely awesome people and it has been an absolute honor being around them. God is great, y'all! All glory goes to Him!

Thanks for watching everyone! We will soon have a full-length cover for you! Keep the requests comin'! Can't stop won't stop!

Thanks for the continued love & support. It is what keeps us going. =)

-Legaci (Chris, Dom, Del, Micah)

PS: Thanks to our homie Marvin M. for shooting the video for us!

Alla Justin Bieber tjejer

''One Time''


''One less lonley girl''


''Baby''


''Never let you go''

Where are you now Studio Verision & Orginal

Vilken är eran favorit?




''I'll never forget''



Somebody to love börjar spela på radio nästa vecka


Gäller ju ej i Sverige såklart, men de hade ni väll inte förväntat er? ;)


MY WORLD 2.0 #1 ON BILLBOARD

My world 2.0 ligger nu #1 på Billboard!! Detta twittrade JB:


Viktiga personer

Några person vi tycker ni borde veta om, så fattar ni mer när vi skriver om det i bloggen!

Pattie Mallette (Justins mamma)
Pattie uppfostrade Justin helt själv, hon jobbade flera jobb för att kunna
försörja sig och Justin.


Jeremy Bieber (Justins pappa)
Justin levde utan sin pappa som nu har en ny familj och en dotter Jazzy.


Scott (Scooter) Braun
Justin's manager


Ryan Butler (Butsy)
Justin's allra bästevän som han står närmast. Justin och han har ungefär känt varandra i 9 år.


Christian Beadle
Chris och Justin är också nära vänner. Justin anser att Chris och Ryan är sina närmsta vänner.


Caitlin Beadle
Caitlin är lika gammal som Justin och var hans tredje och nog mest ''seriösa'' flickvän. Justin och hon är väldigt nära vänner än idag. Catlin är nog som ni förstår Chris storesyster.


Chaz Somers
Justin's vän. Född 94, är också en nära vän till Justin och reser ofta runt med Justin.
Chaz säger att Justin har fått sitt flörtiga beetende från honom ;) Sant tro?


Kenny Hamilton (Justin bodyguard)
Följer med Justin överallt, skyddar honom, är som en vän för honom. Ja you name it!

Dagens bild



hahahahha !

Hjälp

Nej nu ger jag upp , vi behöver akut hjälp med designen ! Vi har försökt och försökt men vi lyckas inte ! Adda våran msn [email protected] och snälla hjälp oss!


Designen

designen kommer vara väldigt ful ett tag , men vi jobbar på det .

Min ''Get the scoop - Justin Bieber'' har kommit!

Som jag har väntat! Get the scoop är en bok av Ronny Bloom, en bok med en massa om Justin och en del bilder. Ett måste för alla er där ute, beställ den här och den kostar endast 59kr!



Justin Bieber på Expressen.se 's hemsida


Veckans video

Det är ett bevis hur bra Justins sång röst är , videon är en favorit och den kommer från förra sommaren 27 juli,2009.


8 KILOMETER

Hittade den här videon på www.justindrewbieberswe.blogg.se

Det ska vara en trailer på Justins film , det är ju inte den riktiga men den är ganska bra gjord ändå.


JB tweeted a video


Lite pic

Innan jag beger mig till skolan bjuder jag på lite sånt här!










Design

Vi vet att våran design ser riktigt risig ut .. Men det här är bara tillfälligt och det kommer bli bättre sen . Nu är det dax att sova . Hoppas alla sover bra och drömmer om Justin !

Videos

På onsdagar varje vecka så kommer vi lägga upp en veckans video det kan bli både gamla eller nya .


Dagens bild


Justin på åhlens reklamskyltarna

Om han nu endå ska bli känd i Sverige kan dom väl stava efternamnet rätt!




Justin Bieber to Juno Awards

Här är fakta om vad Juno Awards är. Dock på engelska, men juno awards är en va ska man säga hyllning och tävling till Kanadas musik industri, där är Justin själv nominerad till ''Album of the year'' & ''New artist of the year'' & ''Pop album of the year'' Justin kommer alltså åka tillbaka till Juno Awards i helgen.

CARAS is committed to leveraging its position as a leader in the Canadian music industry to promote sustainability in the communities within which it works and beyond. As part of this commitment, CARAS is taking steps to enhance the sustainability of its internal operations and the 2010 JUNO Awards events. The actions taken by organizers are part of a comprehensive strategy developed in collaboration with Strategin Solutions that is designed to continuously improve the sustainability of CARAS and the JUNO Awards events over time. Initiatives underway for 2010 focus on four key areas including office operations, marketing, purchasing, and climate change impacts. 

CARAS encourages all engaged with the 2010 JUNO Awards to explore opportunities to power homes and businesses through Bullfrog Power and to neutralize travel related greenhouse gas emissions through Carbonzero.

Find out more about our sustainability initiatives here.


The Rangers

The Rangers är dans gruppen som är med i Justins musik video Baby, riktigt duktiga killar säger jag bara. Nu är det så här att The Rangers ska vara med i Eenie meenie musik videon också. Här är några bilder och sen video från in spelningen.







Justin är med från 8.14, så det är bara ett litet klipp.

Deras förra klipp

 



Följ dom på twitter http://twitter.com/ThemPRangers

Quality Time with Justin Bieber


MTV intervju

"Somebody to love" kanske blir hans nästa singel och Justin skulle gärna hångla med Megan fox.. Se värd intervju och klippen kommer på rad, tror det är 9 klipp.
MTV Shows

 Bilderna som jag glömde lägga in:









Justin Bieber och Tim Kash

Interljuv med Bliss Magazine

What do girls do that confuses you?
'One time, a fan in Seattle came up to me and for some reason she decided she was going to tackle me. She crept up behind me and gave me a hug, but then she ended up knocking me to the ground. I didn't get that at all. It wasn't nice!'

What is the last lie you told?
'I dunno, I tell a lot of lies! A couple of years ago I had an F grade on a test at school, but I turned it into a B with the teacher's pen! My mom had to sign that she's seen it before I took it back to school, so she had no idea how bad it actually was!'

Have you dumped someone over the phone?
'Yes, I broke up with a girl that way once. That's terrible, isn't it? We got into an argument during a phone call so I basically said, 'I don't wanna be with you and more,' and she cried. I saw her after that and it was a bit awkward, but we're not enemies now, so that's cool.'

How long had you been seeing her?
'Like, seven months. But I wouldn't recommend splitting up with anyone that way. It's very mean!' Have you ever fancied your mom's friends? 'Er, yeah, I probably have. I actually can't remember any one of them in particular, but she's definitely had a few hot friends in the past


Jasså jag hade då ingenaning om att Justin hade dumpat en tjej över telefon! Diggar det där med att han ändrade sitt F till ett B!

New on Twitter



Dock vet jag inte om tävlingen gäller här i Sverige, men om ni på något sätt fått tag på tidningen so why not? Isånafall lycka till! Läs mer här


Caitlin Beadles


Tweeten är till Caitlin Beadles Justins ex... Tror ni att det kommer bli dom igen?


JB performs NLYG & One Time Long beach middle school

Han är ju så hot i sin gråa mössa! Och med ''Free Scooter'' tröjan så blir han bara ennu mer snyggare!




Eenie Meenie Music Video


God Natt

Oj oj, 25 inlägg på 4,5 timme, inte dåligt ... Men nu så ska jag sova. God natt !/veronica



People Magazine

      

Justin i senaste Frida

Justin kommer att vara med i den nya frida tidningen som kommer ut 15/4. I tidningen kommer det vara att repotage om Justin och såklart lite bilder på honom och lite annat roligt, Se till att köpa den:)


namninsamling

www.jbmusic.blogg.se har skapat en namninsamling på http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=4477 för att få hit Justin på konsert och det vill ju alla . Så skriv in er stan och er namn, det går bara ett namn per ip-adress.



Eenie Meenie Music Video

''Just saw a "Rough Cut" Of The "EENIE MEENIE" Video And Wow!!! This Video Is Gonna Be Amazinggggg''
Detta twittrade Sean Kingston. Inte denna fredag utan nästa så kommer Eenie Meenie ut! Can't wait!


CALLING ALL JUSTIN BIEBER FANS!

 Det är Oprah som håller i denna tävling, man kan även tävla om man kommer från sverige så glöm inte att tävla ! Här https://www.oprah.com/ownshow/plug_form.html?plug_id=3992302

Bieber-Fever...Bieber-Mania...Bieber-Head....Justin Bieber is the hottest  teen star of our time!

This 16 year old YouTube phenom has become a pop-star, singing sensation making teen girls across the country swarm and scream as he embarks on his first headlining tour.

So if you consider yourself the biggest Bieber fan, we want to hear from you!

Please tell us what you love about Justin Bieber and why? Is your entire room a shrine to Justin? Have you been collecting his memorabilia? Do you know all the words to his songs? What would it mean to you to see Justin Bieber in person and hear him sing!!? Include any pictures or videos to tell your story. Thank you and we look forward to hearing why you are the biggest Justin Bieber fan!


Justin Bieber i nya nummren av






SNL photos






Backstage at SNL

Inte så mycket med Justin att göra men de är ju trots allt allas våran Scooter Braun

I Justin Bieber's rum

Ja våran lilla Justin Bieber är då ett litet ego haha :)

I Justin's rum


A Day In The Life Of Justin Bieber

MTV Shows
En jätte gammal Sneak Peak men alltid lika roligt att se!

Justin Bieber about SNL-Experince


MTV Shows

Tina Fey var tydligen lätt att flörta med, Eller hur menaru där Justin? ;)

Beliebers!!

Hej alla beliebers!!

Jag (Felicia) kommer också börja blogga här. Jag är 14 år och bor i Stockholm och JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER, han är princip mitt LIV och i den här bloggen ska jag uppdatera allt nytt kring Justin och om hans liv:D

puss // Felicia


Justin Bieber gonna perform with glass between he and he's fans

Teen sensation Justin Bieber's only planned public show in Australia has been canceled with the star now playing behind glass for his own safety, The Daily Telegraph reported Monday.
Fans are reported to have reacted wildly to the news Bieber was due to perform at a shopping center in Sydney's west on April 25, forcing a change of plans.

The 16-year-old Canadian will now be protected from his teen admirers with an appearance behind a glass window in Channel 7's Sydney city center studio at Martin Place.

Bieber will perform his hit single "Baby" on the TV station's Sunrise program on Monday, April 26 from 7 a.m. (local time).

The soul singer, on his first trip to Australia, will release his debut album on April 23, consisting of 19 tracks including hit singles "One Time", "Favorite Girl" and "Baby".

Teen idol Bieber has 200,000 followers on Twitter and is the first solo artist to have four songs from a debut album in the U.S. Billboard Hot 100’s Top 40 prior to its release.

Så här skrev dom i en artikel om hans kommande framträdande i Australien. Som ni ser så vill dom allt ha glas mellan Justin och hans fans för hans säkerhet. Självklart ställer Justin upp för sig själv och fansen och tycker det är fel. Underbart tycker jag! Vad tycker ni? Är det inte lite att gå över styr när de kommer till glas mellan han och fansen?


Teen vogue Photo shoot















Vad tycker ni om stilen? Gubb-Justin :)


Vad tycker ni...

.. om att Can't live without you, Kiss and Tell, Pick Me och Where are you now inte är med på My World 2.0 ? Själv tycker jag det är riktigt synd eftersom dom alla är otroligt bra låtar!

Can't live without you


Kiss and Tell


Pick Me


Where are you now

UP might be JB's favorite on My World 2.0

Som sagt så håller Justin kontakten med sina fans på twitter, han twittrar ofta om att vi ska bieber blasta My World 2.0 och få upp hans låtar på listorna, vilket vi inte har något emot? Men de var ett tag sen man fick veta något sånt här om låtarna, känns kul! (ja denna tweet skrevs för 15 timmar sen) Vi bloggen håller med dig om att UP är en av favoriterna!


Det här twittrade Justin




Justin Bieber in Teen Vogue

Justin lade upp den här på sin twitter för ungefär 2 timmar sedan. Läs artikeln här

Looking hooooot

The story of Justin Bieber

Kan ni igentligen förstå att på ett sånt sjukt sätt som att lägga ut youtube helt random på youtube för att ens släktingar ska få se när man uppträder, några månader senare står man framför självaste Usher och sjunger, får en känd Justin Timberlake och en Usher som ''fajtas om en'' Så speciell har jag då aldrig känt mig.
Att man får sjunge på gatan i Stratford för att få ihop pengar till sin mamma så dom ska kunna åka utomlands. Senare står man för Obama och sjunger, Ellen show, Tonight show, sommar turne, två album top 10 på billaboard. Herregud! Ja ni förstår vem jag pratar om och vad.

Så var det, han satt på torgen och samlade ihop pengar. En kille som gjorde de han älskade och för någon han älskade.


Nu har han spelat in sin fjärde musikvideo och en femte är redan på gång.



Videobomb - Gamla!
















SNL

Eftersom jag skrev det där inlägget nedan så måste jag ju lägga in när han uppträdde och gör sin sketch på Saturday Night Live i lördags.


Baby 

U Smile

 

 sketch


HEY BELIBERS

Hellu alla bieber fans out there. Japp japp ni hörde så rätt så, jag och min trogne vän Veronica har skaffat en Justin blogg vilket nog är bra för oss båda haha! Lite efter, så nu kommer ni anagligen få en massa gamla videosar och bilder att dregla över!

Puss på er!

Justin Bieber när han sjunger i Vita Huset.

BieberonSNL

Justin var ju på SNL i lördags och anledingen till det var men hjälp av den här tjejen http://twitter.com/BieberOnSNL

Hon har startat en twitter och ringt SNL och rekomenderat Justin. Som tack så fick hon gå på Justins privat konsert i går i NY. Tänk att Justin gör sånna här saker till hans fans, han är så underbar!
Justin tweet


Hon blev hans OLLG


Det går inte att vrida bilden :S

Detta twittrade justin efter konserten.


Bieber Fact

Det här blir det första Inlägget, Bieber Fact !
Vet att bloggen ser hemsk ut men ska försöka hinna fixa det i kväll eller i morgon . Någon som är duktig på att fixa bloggar, komentera gärna eller skriv till [email protected]


Bieberfact: when he plays basketball he usually cheats. Usher-" Thats dirty playing man, when im about to shoot he screams and mess me up"

Bieberfact: "i just got out of the shower IN a robe, then i noticed a woman standing there.. ya creepy. it was the hotel maid"

Bieberfact: On SNL Justin wanted to laugh so bad but managed not too.

Bieberfact: he mentioned to some fans at a meet and greet. " I use to live next door to this grouchy old man who always yelled at me hahaha"

Bieberfact: hes still the same Justin.

Bieberfact: When he sees a cute girl, he plays it all cool and shows know signs of seeing her. Untill he leaves, & asks for her number. lol

Bieberfact: his fave song to sing to is SINGLE LADIES.

bieberfact: He LOVES hearing positive things from fans

Bieberfact: He once laughed so hard, he litterally couldn't breathe.

Bieberfact: he gets awkward when people ask to marry him. haha

bieberfact: he wears 2 bandaids on 2 fingers while performing.

bieberfact: he wears ankle socks.

Bieberfact: his fave colour use to be orange.

Bieberfact: he once said if you meet him, make him laugh and be yourself, he might just take you out for a date or ask for your number

bieberfact: He once saw a fan walking in LA wearing a Bieber shirt. He got out of the car to give her a hug.

bieberfact: loves riding fourwheelers and dirtbikes

Bieberfact: He was baptized when he was 9.

Bieberfact: On hallloween 2007 he and his friends dressed up as girls.

Bieberfact: he once said He tried to paint his moms nails but failed epically.

Bieberfact: his other favourite game is called battlefield.

Bieberfact: He always screams like a girl to annoy his friends. L M F A O.

Bieberfact: he once said Him and his friend once threw spit balls at the teacher. Lmfao

Bieberfact: Enjoys taking people/fans on dates.

Bieberfact: He loves sticking up for his fans and when fans stick up for him.

Bieberfact: Hates when fans stalk his friends.

Bieberfact: Hates when fans get to pervy.

Bieberfact: Hates when fans grab him.

Bieberfact: He screamed when a spider was on his arm.

Bieberfact: One special girl made him cry once

Bieberfact: Loves Chinese food.

Bieberfact: If he could be any animal it would be a tiger or a zebra

Bieberfact: He always feed stray/homeless animals.

Bieberfact: His favourite koolaid is green lime.

Bieberfact: loves it when girls compliment his eyes.

Bieberfact: He loves supra shoes

Bieberfact: Hates when people assume things.

Bieberfact: Hates when fans try to kiss him, he prefers hugs.

Bieberfact: He use to be scared of thunder storms.

Bieberfact: He once saw a homeless guy and gave him 10 bucks

Bieberfact; Blushes when a cute girl smiles at him.

Bieberfact: if he doesn't eat captain crunch when he wakes up, he will be moody.

All den här faktan kommer fån http://twitter.com/GodBlessBieber och alla borde följa dom!
Faktan är sann, haha sitter här för mig själv och skrattar åt dom tänk om man kände honom på riktigt!

Ny Bieber blogg i farten

Hej alla Bieber lovers där ute !

Nu har jag (Veronica) och min käre vän Annie skapat en Justin Bieber blogg. Vi båda har funderat på det är ett tag och nu tycker vi att det är dax. Vi är två tjejer som är 15 år och bor i Stockholm och tror det eller ej men vi ÄLSKAR Justin Bieber! Han är mer eller mindre vårat liv . I den här bloggen så ska vi försöka upptadera allt nytt om Justin och även ha lite quiz tävlingar och annat sånt. Nog om oss, nu är det dax att börja blogga och fixa till bloggen !

Puss

Annie


Veronica


RSS 2.0